Filter
EMBA
Studievorm: Alles Tempo: Alles

Top EMBA's in Informatiesystemen 2019

Voor professionals die worden geconfronteerd met een beslissing tussen het bevorderen van hun opleiding en het behouden van hun huidige fulltime carrière, biedt een programma Executive Master of Business Administration een alternatief. Een EMBA is geschikt voor ervaren voltijdwerkers en stelt hen in staat om wekelijks cursussen te volgen om hun werkschema op te nemen.

Toekomstige studenten kunnen zich afvragen: "Wat is een EMBA in informatiesystemen?" Degenen die geïnteresseerd zijn in het nastreven van een carrière in IS-gericht management zouden baat hebben bij dit programma. Cursussen zijn meestal gericht op moderne IS-principes en -ontwerp en hun toepassingen op het gebied van bedrijfsbeheer en organisatorische efficiëntie. Databasebeheer, netwerkcommunicatie en data-analyse zijn alle facetten van het materiaal dat vaak wordt behandeld.

Enkele van de voordelen die studenten die een EMBA in Information Systems genieten, genieten, zijn onder meer het ontwikkelen van belangrijke professionele vaardigheden met strategische besluitvorming, kritisch denken en interpersoonlijke communicatie. Ze kunnen ook hun managementtoolset uitbreiden met inzicht in moderne netwerk- en database-architecturen en hoe ze worden gebruikt.

De registratie- en collegegeldkosten voor een EMBA in informatiesystemen variëren van school tot school. Studenten kunnen verwachten dat ze ongeveer twee jaar nodig hebben om het programma te voltooien, maar ze moeten onderzoek doen naar de scholen waarin ze geïnteresseerd zijn om details over het programma en de kosten te vinden.

Met een EMBA in Information Systems kunnen afgestudeerden veel kansen vinden voor een loopbaan in IT-projectmanagement en bedrijfsanalyse. Een IT-manager of Chief Information Officer is mogelijk verantwoordelijk voor het toezicht houden op en analyseren van cyberbeveiligingsoplossingen binnen het bedrijf of voor de klanten van het bedrijf. IT-managers werken ook aan het trainen en begeleiden van nieuw personeel dat de informatiesystemen van het bedrijf gebruikt of onderhoudt. Ten slotte vinden data-analisten werk bij bedrijven die zich bezighouden met het verwerken en verwerken van big data voor klanten.

Studenten hebben veel middelen om zich online te wenden voor meer informatie over een EMBA in informatiesystemen en waar ze een dergelijk programma kunnen volgen. Om te zoeken naar opties voor online leren, zoek je hieronder naar je programma en neem je rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees meer Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied:

1 Resultaten in Informatiesystemen

IIMT University of Fribourg

De Executive MBA biedt deelnemers de analytische, functionele en interpersoonlijke vaardigheden die nodig zijn voor succes in een steeds complexere en mondiale ICT ... [+]

Executive MBA in ICT of Utility Management

Bent u op zoek naar een professionele uitdaging en betere carrièrekansen? Krijg dan uw Executive MBA, in Informatietechnologie (ICT) of Utility Management, en word onderdeel van ons netwerk! De Executive MBA biedt deelnemers de analytische, functionele en interpersoonlijke vaardigheden die nodig zijn voor succes in een steeds complexere en wereldwijde ICT- en Utility-bedrijfs- en managementomgeving. De Executive MBA in ICT of Utility Management vertegenwoordigt in totaal 15 cursusweken met 30 modules en kan voltijds voltooid worden. De programma's worden georganiseerd in wekelijkse blokken (maandag tot en met zaterdag), waarbij elk blok bestaat uit twee modules. De helft van de lestijd is gewijd aan de verwerving van nieuwe kennis in het betreffende vakgebied, terwijl de resterende tijd wordt toegewezen aan praktische werk- en casestudies (in ICT of Utility Management).... [-]

Zwitserland Freiburg
February 2020
Voltijd
Deeltijd
1 - 4 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands