MBASTUDIES

2 EMBA Opleidingen in Informatiesystemen 2020

Voor professionals die worden geconfronteerd met een beslissing tussen het bevorderen van hun opleiding en het behouden van hun huidige fulltime carrière, biedt een programma Executive Master of Business Administration een alternatief. Een EMBA is geschikt voor ervaren voltijdwerkers en stelt hen in staat om wekelijks cursussen te volgen om hun werkschema op te nemen.

Toekomstige studenten kunnen zich afvragen: "Wat is een EMBA in informatiesystemen?" Degenen die geïnteresseerd zijn in het nastreven van een carrière in IS-gericht management zouden baat hebben bij dit programma. Cursussen zijn meestal gericht op moderne IS-principes en -ontwerp en hun toepassingen op het gebied van bedrijfsbeheer en organisatorische efficiëntie. Databasebeheer, netwerkcommunicatie en data-analyse zijn alle facetten van het materiaal dat vaak wordt behandeld.

Enkele van de voordelen die studenten die een EMBA in Information Systems genieten, genieten, zijn onder meer het ontwikkelen van belangrijke professionele vaardigheden met strategische besluitvorming, kritisch denken en interpersoonlijke communicatie. Ze kunnen ook hun managementtoolset uitbreiden met inzicht in moderne netwerk- en database-architecturen en hoe ze worden gebruikt.

De registratie- en collegegeldkosten voor een EMBA in informatiesystemen variëren van school tot school. Studenten kunnen verwachten dat ze ongeveer twee jaar nodig hebben om het programma te voltooien, maar ze moeten onderzoek doen naar de scholen waarin ze geïnteresseerd zijn om details over het programma en de kosten te vinden.

Met een EMBA in Information Systems kunnen afgestudeerden veel kansen vinden voor een loopbaan in IT-projectmanagement en bedrijfsanalyse. Een IT-manager of Chief Information Officer is mogelijk verantwoordelijk voor het toezicht houden op en analyseren van cyberbeveiligingsoplossingen binnen het bedrijf of voor de klanten van het bedrijf. IT-managers werken ook aan het trainen en begeleiden van nieuw personeel dat de informatiesystemen van het bedrijf gebruikt of onderhoudt. Ten slotte vinden data-analisten werk bij bedrijven die zich bezighouden met het verwerken en verwerken van big data voor klanten.

Studenten hebben veel middelen om zich online te wenden voor meer informatie over een EMBA in informatiesystemen en waar ze een dergelijk programma kunnen volgen. Om te zoeken naar opties voor online leren, zoek je hieronder naar je programma en neem je rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

2 Resultaten in Informatiesystemen Filter

Executive MBA ISG EPITA Management van digitale transformatie

IONISx
EMBA
<
Deeltijd
<
18 maanden
Frans
Online

Het Executive MBA-programma ISG EPITA Management van de digitale transformatie is gericht op managers en toekomstige managers die, naast hun professionele vaardigheden op het ...

Lees meer

Executive mba in ict of utility management

IIMT University of Fribourg
EMBA
feb 2021
<
Voltijds
<
Deeltijd
Engels
Campus

De Executive MBA biedt deelnemers de analytische, functionele en interpersoonlijke vaardigheden die nodig zijn voor succes in een steeds complexere en mondiale ICT

Lees meer