Filter
EMBA
Studievorm: Alles Tempo: Alles

Beste 2 Executive MBA Opleidingen in Innovatie 2019

EMBA staat voor Executive Masters in Business Administration. Het is een Masters post-graduaat speciaal voor werkende professionals, ontworpen om studenten om hun meesters te krijgen in twee jaar, terwijl nog steeds full-time werken.

 

Wat is een EMBA in innovatie? Studenten die dit geavanceerde opleiding te voltooien zal worden uitgerust met kennis op het essentiële gebied van strategie, financiën, marketing, en boekhouding. Deelnemers aan het programma zal verder scherpen hun leiderschapskwaliteiten, en zal effectieve organisatie het management te leren. Studenten worden onderwezen vanuit een enterprise-breed perspectief, en deze kennis gebruiken om te werken aan een carrière in het senior management en leiderschap.

 

Een EMBA in Innovatie leert studenten hoe ze hun ideeën de grond te krijgen, en hoe om alle aspecten van een groeiend bedrijf te beheren.Het is een goede mate voor het leren van de vaardigheden die nodig zijn om te slagen in een leidende positie in een verscheidenheid van industrieën, of als het hoofd van je eigen bedrijf.

 

EMBA graden zijn ontworpen in twee jaar in te vullen, zodat collegegeld en andere kosten moeten dienovereenkomstig worden berekend. De totale kosten van het verdienen van de mate varieert tussen de instellingen, maar vaak huidige werkgevers zijn bereid om chip in en helpen subsidiëren van de kosten van de opleiding.

 

Afgestudeerden met een EMBA in innovatie gaan vaak op hun eigen start-up bedrijven kleine bedrijven in een verscheidenheid van velden te starten en uit te voeren. Sommige scholen zullen studenten helpen met hun eerste start-up, waardoor ze deskundige begeleiding en een school omgeving waarin hun idee van de grond te krijgen. Andere gebieden waar graad houders van een baan kan vinden onder meer marketing en management, beide gebieden waar ze hun engagement om nieuwe ideeën te kunnen nemen om een ​​gewillig publiek.

 

Het krijgen van uw EMBA in Innovatie online biedt een aantal voordelen. Je kunt studeren volgens uw eigen schema, wat ideaal is voor mensen die werkzaam zijn op hetzelfde moment. Online lessen kunt u ook universiteiten over de hele wereld bij te wonen zonder het comfort van thuis. Andere studenten kan een klassikale omgeving verkiezen. Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de leiding vorm.

Lees meer Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied:

2 Resultaten in Innovatie

TUM School of Management Executive Programs

De Executive MBA in Innovatie en Business Creation aan de TUM School of Management streeft ernaar een toonaangevende ondernemerschap programma voor professionals. Het com ... [+]

De Executive MBA in Innovatie en Business Creation aan de TUM School of Management streeft ernaar een toonaangevende ondernemerschap programma voor professionals. Het combineert een uitstekende management onderwijs met individuele innovatie en start-up adviesdiensten.

In de leermodules, zult u uw management vaardigheden te ontwikkelen en aan te scherpen uw ondernemende begrip. In het project modules leert u hoe u succesvol een bedrijf te vestigen, uit het ontwikkelen van een business model om de markt te betreden.

Redenen voor de Executive MBA in Innovatie en Business Creation: Hoge kwaliteit voortgezet onderwijs: Studeren aan de TU München - University of Excellence Unieke focus: Ondernemerschap en innovatie Part-time EMBA voor werkende professionals: 12-maanden programma plus masterproef Hands-on: Project werk met professionele adviesdiensten Uitzonderlijke partners: UC Berkeley, McKinsey, UnternehmerTUM Vereisten: ... [-]
Duitsland München
Oktober 2019
Engels
Deeltijd
3 - 4 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
Ionis School of Technology and Management

De MBA Management and Cyber-security trein experts die in staat waren om een ​​veilige omgeving om de mogelijkheden en uitdagingen van de evolutie van de moderne ondernem ... [+]

Weer nieuwe pedagogische aanpak wereld

De flexibiliteit van de opleiding van vandaag: ieder zijn ritme en zijn leven

1 dynamisch model: workshops, workshops en projecten Duurzame tempo 1: 1 avond per week (3u) + 1 zaterdag per maand (7h) 1 training voor managers: trainingstijd is compatibel met de professionele doelen (15 tot 18 maanden, afhankelijk van de integratie terughoudendheid) 1 aanpasbaar model: het systeem kunnen zowel vlak-de afstandsbediening voor alle events projecten te behandelen onvoorziene 1 flexibel studeren: Het is mogelijk om de weg tijdens de training te bereiken

De "PLUS"

Persoonlijke Ontwikkeling / Leiderschap Coaching voor de realisatie van professionele project Stijging van de leidinggevende en technologische vaardigheden Een keuze uit 4 MBA in het hart van digitale transformaties Een week op een "spot" International (New York, San Francisco of Shanghai) ... [-]
Frankrijk Le Kremlin-Bicêtre
September 2019
Frans
Voltijd
15 - 18 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands