Deeltijd EMBA Opleiding in Integraal Ketenbeheer in de Verenigde Zürich Zwitserland

Top Deeltijd EMBA Programma's in Integraal Ketenbeheer in de Verenigde Zürich Zwitserland 2018

Integraal Ketenbeheer

Een executive MBA of EMBA, is een graduate niveau zakelijke graad. Een executive MBA-programma is eigenlijk hetzelfde als een reguliere MBA-programma. Het belangrijkste verschil is dat een executive MBA-programma in de eerste plaats is ontworpen om te werken leidinggevenden, managers, ondernemers, en andere zakelijke leiders opleiden.

Met een MBA in Supply Chain, toegevoegd aan je curriculum kunt u voor een meer flexibele loopbaan. U kunt landen op verschillende banen in de productie en detailhandel bedrijven als Operations Manager, Inventory Manager, en koper een paar te noemen. Dit MBA programma geeft je een groot voordeel voor je carrière doel te bereiken.

Zwitserland, officieel de Zwitserse Confederatie, is een federale parlementaire republiek bestaande uit 26 kantons, met Bern als de zetel van de federale overheid. Onafhankelijkheid en neutraliteit Zwitserland 's al lang vereerd door de grote Europese mogendheden. Zwitserland is een vreedzame, welvarende en stabiele moderne markteconomie met een lage werkloosheid.

Deeltijd EMBA Opleiding in Integraal Ketenbeheer in de Verenigde Zürich in Zwitserland

Lees meer

Executive MBA In Supply Chain Management

ETH Zurich Executive MBA in Supply Chain Management
Campus Deeltijd 18 maanden September 2018 Zwitserland Zürich

Een unieke combinatie van algemeen management studies plus diepgaande focus op internationale supply chain management; Uitvoerend niveau instructie voor te bereiden op de toekomstige leidinggevende functies. [+]

Deeltijd EMBA Opleidingen in Integraal Ketenbeheer in de Verenigde Zürich Zwitserland. ETH Zürich Executive MBA in Supply Chain Management (SCM MBA ETH) Belangrijkste kenmerken: Een unieke combinatie van algemeen management studies plus diepgaande focus op internationale supply chain management Uitvoerend niveau instructie voor te bereiden op de toekomstige leidinggevende functies Een volledig Engels-medium-programma - in de wereldwijde zakelijke taal Part-time aanwezigheid op de campus in Zurich stelt leidinggevenden om te blijven werken voor de duur van de 18-maanden durende programma Core lezingen worden op de campus in Zürich, Zwitserland, aangevuld met onsite studiereizen in Rusland, de VS, Japan en China Regelmatige VIP sprekers, meestal Europese executives of bestuursleden van multinationals vonk dialoog over actuele thema's in hun sector Een scriptie project vereist dat leren worden toegepast op een werkelijke probleem in eigen bedrijf van de student Waarom ETH EMBA? ... [-]