Deeltijd EMBA in Integraal Ketenbeheer in de Verenigde Zürich Zwitserland

Top Deeltijd EMBA Opleidingen in Integraal Ketenbeheer in de Verenigde Zürich Zwitserland 2018/2019

Integraal Ketenbeheer

Voor degenen die een aanzienlijke hoeveelheid professionele ervaring hebben vergaard en zijn klaar om te werken in een meer prominente positie, een Executive MBA (EMBA) is de volgende stap. Cursussen op de boekhouding, leiderschap en financiering behoren tot de onderwerpen verkend.

Studies in supply chain management kunnen leiden tot carrièremogelijkheden die de logistieke behoeften van het produceren en verplaatsen van materialen of grondstoffen tussen leveranciers en kopers oplossen. Transportuitdagingen kunnen worden bestudeerd samen met branchespecifieke voorschriften voor distributie of opslag.

Zwitserland, officieel de Zwitserse Confederatie, is een federale parlementaire republiek bestaande uit 26 kantons, met Bern als de zetel van de federale overheid. Onafhankelijkheid en neutraliteit Zwitserland 's al lang vereerd door de grote Europese mogendheden. Zwitserland is een vreedzame, welvarende en stabiele moderne markteconomie met een lage werkloosheid.

Zürich is de thuisbasis van meer dan 60 duizend mensen bij 20 universiteiten en zelfs meer op andere tertiaire scholen. Het is ook bekend om technologie en toegepaste wetenschappen, vooral door het winnen van prijzen op Europese en mondiale verdragen en door het produceren van Noble Laureaten.

Deeltijd Executive MBA Opleiding in Integraal Ketenbeheer in de Verenigde Zürich in Zwitserland

Lees meer

Executive MBA in supply chain management

ETH Zurich Executive MBA in Supply Chain Management
Campus Deeltijd 18 maanden September 2019 Zwitserland Zürich

Een unieke combinatie van algemeen management studies plus diepgaande focus op internationale supply chain management; Uitvoerend niveau instructie voor te bereiden op de toekomstige leidinggevende functies. [+]

Deeltijd EMBA Programma's in Integraal Ketenbeheer in de Verenigde Zürich Zwitserland. ETH Zürich Executive MBA in Supply Chain Management (SCM MBA ETH) Belangrijkste kenmerken: Een unieke combinatie van algemeen management studies plus diepgaande focus op internationale supply chain management Uitvoerend niveau instructie voor te bereiden op de toekomstige leidinggevende functies Een volledig Engels-medium-programma - in de wereldwijde zakelijke taal Part-time aanwezigheid op de campus in Zurich stelt leidinggevenden om te blijven werken voor de duur van de 18-maanden durende programma Core lezingen worden op de campus in Zürich, Zwitserland, aangevuld met onsite studiereizen in Rusland, de VS, Japan en China Regelmatige VIP sprekers, meestal Europese executives of bestuursleden van multinationals vonk dialoog over actuele thema's in hun sector Een scriptie project vereist dat leren worden toegepast op een werkelijke probleem in eigen bedrijf van de student Waarom ETH EMBA? ... [-]