Deeltijd EMBA in Integraal Ketenbeheer in de Verenigde Zürich Zwitserland

Top Deeltijd EMBA Opleidingen in Integraal Ketenbeheer in de Verenigde Zürich Zwitserland 2019

Integraal Ketenbeheer

Bedoeld voor professionals die al aanzienlijke hands-on kennis, de postdoctorale Executive MBA (EMBA) graad is bedoeld om studenten de tools die nodig zijn om vooruitgang te boeken in hun loopbaan te geven. Je kunt werken tijdens de studie, omdat de real-world ervaring verrijkt de leeromgeving.

Studies in supply chain management kunnen leiden tot carrièremogelijkheden die de logistieke behoeften van het produceren en verplaatsen van materialen of grondstoffen tussen leveranciers en kopers oplossen. Transportuitdagingen kunnen worden bestudeerd samen met branchespecifieke voorschriften voor distributie of opslag.

Zwitserland, officieel de Zwitserse Confederatie, is een federale parlementaire republiek bestaande uit 26 kantons, met Bern als de zetel van de federale overheid. Onafhankelijkheid en neutraliteit Zwitserland 's al lang vereerd door de grote Europese mogendheden. Zwitserland is een vreedzame, welvarende en stabiele moderne markteconomie met een lage werkloosheid.

Zürich is de thuisbasis van meer dan 60 duizend mensen bij 20 universiteiten en zelfs meer op andere tertiaire scholen. Het is ook bekend om technologie en toegepaste wetenschappen, vooral door het winnen van prijzen op Europese en mondiale verdragen en door het produceren van Noble Laureaten.

Deeltijd Executive MBA Opleiding in Integraal Ketenbeheer in de Verenigde Zürich in Zwitserland

Lees meer
Momenteel zijn er geen programma's om weer te geven onder EMBA{category}{country}{region}{mode}.
Probeer in plaats daarvan onze categorie EMBA{related_category}{related_country}{related_region}{related_mode}.

Search for similar programs here