Filter
EMBA
Studievorm: Alles Tempo: Alles

Beste 3 Executive MBA's in International Business Administration 2019

Het behalen van een Master of Business Administration kan een carrière-transformerende beslissing zijn. Het is een relevante graad voor de moderne tijd en kan carrièremogelijkheden openen die maar weinig andere referenties bieden. Of het nu in de academische wereld is of in het bedrijfsleven, met een MBA laat je potentiële werkgevers zien dat je een expert bent in jouw vakgebied.

Wat is een MBA in International Business Administration? Het is een universitair diploma dat studenten kan voorbereiden om te slagen als professionals in het mondiale bedrijfsleven. De meeste programma's bieden studenten de mogelijkheid om nieuwe talen en culturen te leren en zijn goed thuis in alle aspecten van kopen en verkopen wereldwijd. Studenten kunnen zich voorbereiden op de wereldmarkt door traditionele bedrijfscursussen te combineren met een intercultureel perspectief. Afgestudeerden zijn meestal bereid om in een mondiale omgeving te werken en de vele culturen binnen hun lokale gemeenschap te dienen.

Afgestudeerden met een MBA in International Business Administration zijn over het algemeen bereid om de wereldeconomie aan te pakken. De leiderschapstechnieken, vaardigheden in vreemde talen en verworven interpersoonlijke vaardigheden kunnen studenten helpen bij het aansturen van internationale leidinggevende functies en het ondersteunen van persoonlijke bezigheden.

De kosten voor het behalen van een MBA variëren afhankelijk van de instelling en ook de duur van het programma. Geïnteresseerde studenten moeten alle instellingen die dergelijke programma's aanbieden, afwegen tegen hun behoeften om het programma te vinden dat het beste bij hen past.

De MBA in International Business Administration kan zijn afgestudeerden voorbereiden op leidinggevende posities bij bedrijven in zakelijke omgevingen waar het vermogen om door culturen te werken van vitaal belang is. Specifiek kunnen afgestudeerden rollen vervullen die dienen als productmanagers, verkoopdirecteuren, bedrijfsontwikkelingsmanagers, managementconsultants en supply chain managers. Sommige studenten kiezen ervoor om een ​​onderwijspositie na te streven, terwijl anderen kunnen besluiten om hun eigen bedrijf te beginnen.

Een aantal universiteiten over de hele wereld bieden MBA aan in International Business Administration-programma's. Toekomstige studenten kunnen voltijd- of deeltijdlessen volgen, en ze kunnen kiezen tussen persoonlijke of online opties of een combinatie van beide. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees meer Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied:

3 Resultaten in International Business Administration

Bologna Business School

De International Executive MBA is bedoeld voor managers, professionals en consultants die bedrijven willen begeleiden in het proces van digitale transformatie en internat ... [+]

Belangrijkste feitenFormaat: parttime, lang weekendTaal: EngelsDuur: 15 maandenGemiddelde leeftijd: 35Deelnemers: 25Overzicht

De International Executive MBA is bedoeld voor managers, professionals en consultants die bedrijven willen begeleiden in het proces van digitale transformatie en internationale groei , zich ervan bewust dat deze uitdagingen hun concurrentievoordeel in de nabije toekomst zullen bepalen. De Master brengt digitale innovatie naar het centrum van zakelijke beslissingen en waardecreatie voor merken, services en consumenten, ontwikkelt een holistische benadering van kennis, stelt digitale vaardigheden vrij van uitsluitend technische en gespecialiseerde discussietabellen en in plaats daarvan relateert ze aan de hele organisatie .... [-]

Italië Bologna
January 2020
Deeltijd
15 maanden
Online en Campus gecombineerd
Lees meer in Nederlands
HEC Paris in Qatar

De International Executive MBA is een praktisch en intensief programma dat is ontwikkeld om u inzicht te verschaffen in de sociale, economische en milieuaspecten van inte ... [+]

1 graad, 9 majors, 15 locaties

De International Executive MBA is een praktisch en intensief programma dat is ontwikkeld om u inzicht te verschaffen in de sociale, economische en milieuaspecten van internationale bedrijven, evenals de vaardigheden om uw visie te implementeren.

Onze speciale focus op strategie, leiderschap en de wereldwijde zakelijke omgeving zorgt ervoor dat u uitgebreide, innovatieve en toepasbare kennis en vaardigheden krijgt.

Je leert niet alleen van de topfaculteit, maar ook van andere senior deelnemers die een schat aan praktische zakelijke ervaring meebrengen, van een breed scala aan industrieën en managementfuncties tot het klaslokaal.

Programma voordelenFaculteit van wereldklasse15 locaties wereldwijdHandig formaatIntensief programmaGlobal Alumni NetworkProgramma Curriculum... [-]
Qatar Doha
February 2020
Deeltijd
16 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
WU Executive Academy - Vienna University of Economics and Business

De Global Executive MBA is een internationaal georiënteerd, hypermodern MBA-programma dat een unieke 360 ​​° -wijde visie biedt met deskundige inzichten in de beste prakt ... [+]

De parttime Global Executive MBA wordt gezamenlijk aangeboden door de WU Executive Academy , de Universiteit van Wenen voor economie en bedrijfskunde en de Carlson School of Management, University of Minnesota.

2 MBA-graden, 1 programma

De Executive MBA begint jaarlijks in het voorjaar. Deelnemers aan het programma ontvangen twee MBA-graden, een Amerikaanse en een Europese graad. Het programma behoort tot de elite-kring van MBA-programma's voor het behalen van de drievoudige kroonaccreditatie (AACSB, EQUIS en AMBA), staat bovenaan in internationale ranglijsten en wordt in het Engels gedoceerd.

De WU Executive MBA richt zich op algemene management- en leiderschapskwesties. De nadruk ligt op de impact van globalisering, de ontwikkeling van passende bedrijfsstrategieën, het beheer van veranderingsprocessen en het verwerven van solide financiële managementvaardigheden.... [-]

Oostenrijk Launceston
April 2019
Deeltijd
16 maanden
Online en Campus gecombineerd
Lees meer in Nederlands