Filter
EMBA
Studievorm: Alles Tempo: Alles

Top 3 EMBA Programma's in International Business 2019

Een EMBA staat voor een Executive Master of Business Administration, en het is een graduaat-niveau diploma gericht op het bedrijfsleven. Meestal hebben studenten die dit executive diploma volgen een hoger niveau van werkervaring in vergelijking met MBA-studenten.

Wat is een EMBA in International Business? Het is een postuniversitaire opleiding die doorgaans betrekking heeft op onderwerpen die verband houden met het bedrijfsleven, zoals financiën, marketing en human resources op internationaal niveau. De meeste programma's zijn bedoeld om studenten voor te bereiden op een carrière in het bedrijfsleven die op wereldschaal kan worden gevoerd. Studenten kunnen kennismaken met wereldwijde zakelijke trends en strategieën. Typisch, internationale zakelijke klassen omvatten wiskunde en statistieken voor het bedrijfsleven, menselijk gedrag in organisaties, multinationale marktstrategieën, multinationale zakelijke omgeving, en internationale handel en concurrentievermogen.

Internationale bedrijfsstudenten hebben de neiging om geavanceerde vaardigheden in de onderzoeksstrategie te ontwikkelen. Verworven interpersoonlijke vaardigheden kunnen hun vermogen om contact te leggen met mensen met verschillende perspectieven en verschillende culturen in zowel professionele als persoonlijke instellingen verscherpen. Studenten kunnen zelfs bedreven raken in netwerken. Dit kan hen helpen contact te leggen met individuen die hun carrière kunnen bevorderen, en hen kunnen helpen nieuwe vrienden te maken.

Collegegeld en kosten kunnen erg variëren, afhankelijk van de school die je kiest om deel te nemen. In veel gevallen kunnen de kosten van een EMBA internationaal zakelijk programma iets hoger zijn dan bij een traditioneel MBA-programma. De beste manier om te weten wat je kunt verwachten, is contact opnemen met de universiteit die je wilt bezoeken.

Een EMBA in International Business biedt studenten wellicht een verscheidenheid aan lucratieve vacatures vanwege de brede reikwijdte. Afgestudeerden kunnen worden gekwalificeerd voor vele loopbanen die internationale expertise vereisen. Ze kunnen bijvoorbeeld internationale financiers of inventarisanalisten worden voor import- of exportbedrijven. Personen die beschikken over een EMBA in International Business kunnen ondervinden dat ze veel gevraagd zijn in industrieën over de hele wereld, zoals wetenschap en technologie, gezondheidszorg, financiële diensten of handel en productie.

Studenten die een EMBA willen behalen in International Business kunnen kiezen om te studeren aan universiteiten over de hele wereld, of ze nu op een universiteitscampus of online zijn. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees meer Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied:

3 Resultaten in International Business

International Institute of Business, Business School (IIB)

Internationale MBA is een duaal opleidingsprogramma met de unieke waardepropositie in Oekraïne. Het wordt uitgevoerd door de Oekraïense Business School "International Ins ... [+]

Voor wie:

Managers van С-niveau en eigenaren van bedrijven die zaken doen in zowel Oekraïne als in het buitenland.

Bezorgingsmodus:

Leermodule (face-to-face): 5 dagen (eenmaal per maand - van woensdag tot zondag, 9:30 - 16:45 uur).

Tijdens de intermodular time: online lessen en huiswerk.

Programmaduur:

Start - 20, november 2019

Voltooiing - december 2021

Documenten bij voltooiing van het programma:

Executive MBA Diploma uitgereikt door Business School «International Institute of Business»

Diplomurkunde (Managementcentrum Innsbruck)

Certificaat van vereniging van MBA's

Collegegeld:

De volledige kosten van het internationale МВА-programma bedragen 13900 EURO 124 000 UAH.... [-]

Oekraïne Kiev
November 2019
Russisch,Oekraïens,Engels
Deeltijd
25 maanden
Combinatie van online en op de campus
Lees meer in Nederlands
UOC Universitat Oberta de Catalunya

... [+]

[-]
Spanje Spain Online
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
2 jaren
Online
Lees meer in Nederlands
Mantissa College

Internationale Executive Master of Business Administration (IEMBA) in samenwerking met Paris Graduate School of Management (PGSM), Frankrijk. Onze samenwerking met de Par ... [+]

Programma achtergrond

Internationale Executive Master of Business Administration (IEMBA) in samenwerking met Paris Graduate School of Management (PGSM), Frankrijk. Onze samenwerking met de Paris Graduate School of Management, Frankrijk (PGSM) geeft u een extra voordeel van kwalificatie van een van de top 35ste gerangschikte universiteiten in Frankrijk.

Programma samenvatting

Naam van het programma

Internationale Executive Master in Bedrijfskunde Programma (IEMBA)

Toekennend lichaam

Paris Graduate School of Management (PGSM) / Ecole Superalt = "ieure De Gestion (ESG)

Studieduur

15 maanden (1 jaar 3 maanden)

Aantal onderwerpen

12 modules... [-]

Maleisië Kuala Lumpur Verenigde Staten Fullerton
Open Inschrijving
Engels
Voltijd
Deeltijd
13 - 15 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands