Afstandsonderwijs Executive MBA Programma in Internationale Bedrijfsleven

Top Afstandsonderwijs EMBA Opleidingen in Internationale Bedrijfsleven 2018/2019

Internationale Bedrijfsleven

Bedoeld voor professionals die al aanzienlijke hands-on kennis, de postdoctorale Executive MBA (EMBA) graad is bedoeld om studenten de tools die nodig zijn om vooruitgang te boeken in hun loopbaan te geven. Je kunt werken tijdens de studie, omdat de real-world ervaring verrijkt de leeromgeving.

Loopbaan in de internationale markt voortdurend groeit, en dit is een geweldige kans voor degenen die willen hun carrière hier op te bouwen en te versterken. Een MBA in International Business geeft u de rand en het voordeel om concurrerend te zijn op dit gebied. Dit programma bruidegoms professionals, managers en leidinggevenden voor een loopbaan gericht op diversiteit en multiculturele problemen, mondiale verhoudingen en internationale business-strategieën gericht op internationale vraagstukken.

Afstandsonderwijs is een methode voor het leveren van onderwijs aan studenten die niet fysiek aanwezig op de campus. Verschillende studies hebben aangetoond dat de leerprogramma's op afstand kan net zo efficiënt en effectief als conventionele klassikale programma's soms zelfs beter!

Afstandsonderwijs Executive MBA-Opleiding in Internationale Bedrijfsleven

Lees meer

Executive MBA in International Business

UOC Universitat Oberta de Catalunya
Online Voltijd 2 jaar March 2019 Spanje Spain Online

[+]

Top Afstandsonderwijs Bedrijfskunde Studies in Internationale Bedrijfsleven. [-]