Executive MBA-Opleiding in Internationale Marketing

Top EMBA Programma's in Internationale Marketing 2019

Internationale Marketing

Een Executive Master of Business Administration, of EMBA, is een alternatief voor conventionele MBA-programma's voor professionals die fulltime werken. Met cursussen die minder vaak worden gepland maar met meer intensief werk, stelt het programma ervaren werknemers in staat hun opleiding te verbeteren zonder hun carrière te verlaten.

Wat is een EMBA in International Marketing? Binnen dit diploma kunnen studenten worden getest en uitgerust voor de nodige vaardigheden en mindset voor marketing op een wereldwijd niveau. Typische cursussen bouwen voort op de analyse-, probleemoplossende en organisatorische aspecten van marketing en breiden deze uit naar een internationaal bereik. Door zich in te laten met politieke en sociaaleconomische relaties op multinationale schaal en door consumenten- en bedrijfsgedrag te bestuderen, kunnen studenten de expertise ontwikkelen die nodig is voor internationale marketing.

Door te werken aan het behalen van een EMBA in International Marketing, kunnen studenten hun kritische denk- en analytische vaardigheden aanscherpen, waardevol voor de meeste carrières, maar vooral voor marketing. Ze kunnen ook hun onderzoekscapaciteiten en kennis van sociaal-economische contexten wereldwijd vergroten.

Net als een MBA in hetzelfde vakgebied, kan een EMBA in International Marketing binnen ongeveer twee jaar worden voltooid, maar met minder frequent en dichter cursuswerk dat past in de planningen van studenten. Kandidaten moeten de school waarin ze geïnteresseerd zijn onderzoeken om informatie over collegegeld te vinden, omdat deze van instelling tot instelling verschillen.

Afgestudeerden met een EMBA in International Marketing kunnen een loopbaan zowel in het buitenland als in het buitenland vinden. Ze kunnen optreden als exportmanagers of coördinatoren om in contact te komen met internationale bedrijven of als brandmanagers om de consumenten in andere landen te bereiken. Consulenten die relaties met andere bedrijven of markten beheren, hebben deze graad vaak ook in hun achterhoede en kunnen werken binnen de betreffende binnenlandse onderneming of als externe adviseurs die worden ingeschakeld om internationale markten te helpen opzetten.

Programma's voor het verwerven van een EMBA in internationale marketing zijn te vinden op scholen over de hele wereld, en veel bieden online leeropties om beter aan te sluiten bij een full-time werkschema. Zoek voor meer informatie naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees meer
Momenteel zijn er geen programma's om weer te geven onder EMBA{category}{country}{region}{mode}.
Probeer in plaats daarvan onze categorie MBA{related_category}{related_country}{related_region}{related_mode}.

Search for similar programs here