MBASTUDIES.NL

2 Top Deeltijd EMBA Programma's op Jamaica

Een Executive MBA (EMBA) graad is bedoeld voor ervaren professionals die bereid zijn om de vaardigheden die nodig zijn om te werken in de uitvoerende leiderschap en management posities te verwerven. Programma's verkennen van de fijne kneepjes van het leiderschap, financiën, marketing en andere relevante onderwerpen.

Een Master of Business Administration of MBA is een twee jaar graduate niveau mate waarin individuen kunnen nastreven na het behalen van een Bachelor. Het verdienen van een MBA kan helpen afgestudeerden krijgen de belangrijke kennis, vaardigheden en ervaring die ze nodig hebben om een ​​carrière te beginnen in de corporate wereld.

 

Jamaica is een eiland gelegen land in de Caribische Zee, bestaande uit het derde grootste eiland van de Grote Antillen.

Deeltijd EMBA Programma op Jamaica

gevonden resultaten Filter

Gemenebest Executive Master of Business Administration

University College Of The Caribbean
Campus Online Deeltijd 20 - 24 maanden Vraag informatie aan Jamaica Kingston +1 more

Het programma richt zich op vraagstukken binnen de hedendaagse mondiale milieu, en leidt de deelnemers om zich te concentreren op de huidige zakelijke behoeften en hen te voorzien van een theoretische basis voor management vraagstukken en concepten te interpreteren.

Executive Master of Business Administration-Jamaïca

University of New Orleans College of Business Administration
Campus Deeltijd 17 maanden Vraag informatie aan Jamaica Kingston Verenigde Staten New Orleans +2 more

UNO's Executive MBA-programma is volledig geaccrediteerd door de Universiteit Raad van Jamaica (UCJ), Zuid-Vereniging van Hogescholen en scholen (SAC) en de Vereniging voor Advance Collegiate Schools of Business (AACSB) International.