EMBA

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Hitotsubashi ICS biedt deelnemers de mogelijkheid om een ​​Executive MBA te verdienen ( 'EMBA") Kwalificatie via een programma van een jaar. In overeenstemming met de al lang bestaande MBA-programma, zal de EMBA volledig worden onderwezen in het Engels met de missie van de integratie van de "Best of Both Worlds". Uniek, zal de ICS EMBA programma van de sterke punten van beide Japanse en westerse management praktijken te verkennen en proberen om deze sterke punten te integreren om ze te benutten om de uitdagingen van een veranderende zakelijke omgeving te voldoen. Het programma richt zich op de echte wereld de toepassing van het management theorieën, en als zodanig de deelnemers reizen naar drie locaties buiten Japan zal betrekken om de eerste hand te leren over actuele onderwerpen zoals het zakendoen in opkomende economieën, technologische verstoring en innovatie.

Het programma is bedoeld voor elite deelnemers in hun 30's-40's die op zoek zijn naar een part-time programma, die hun managementvaardigheden zal ontwikkelen met een minimale tijd weg van hun organisaties. De cursus wordt geleverd via een combinatie van woon- en virtuele klassen. Vanwege het feit dat de deelnemers zal moeten residentiële lessen bij te wonen gedurende ten minste zes weken tijdens het programma van een jaar (met uitzondering van het weekend) en naar het buitenland te reizen, ondersteuning van een bijdragende organisatie is cruciaal voor het succes van elke deelnemer. Op zijn beurt, sponsoring organisaties profiteren door het verstrekken van hun talent met een kritische training om hun ontwikkeling als goed afgerond toekomstige managers te helpen, terwijl het minimaliseren van verstoringen van hun bedrijf.

Core Cursussen

Het programma heeft de Core cursussen zijn bedoeld om de deelnemers 'basiskennis van het management theorieën cement, met als doel het bouwen van een goed afgeronde set van fundamentele kennis die de deelnemers kunnen zich aanmelden tijdens de Mastery Stage. Deze Core Cursussen bestaan ​​uit tien klassen, die zal worden vergemakkelijkt door verschillende leden ICS faculteit. Elke klasse zal zich richten op fundamentele theorieën, alsmede diverse actuele managementvraagstukken dat onderwerp relevant. Informatie wordt geleverd via een combinatie van lezingen en interactieve sessies tussen de deelnemers en de gastsprekers van bestuurders van grote bedrijven die hun ervaring en standpunten zullen delen. deelname klasse wordt sterk aangemoedigd, zodat de deelnemers kunnen delen en te leren van elkaars know-how.

 • Building Top Management Teams for Growth
 • Het creëren van Kennis voor de toekomst
 • Financiering voor groei en duurzaamheid
 • Dingen gedaan krijgen
 • Toonaangevende Across Diversiteit en Cultuur
 • Leidende innovatie
 • Het nemen van beslissingen voor Shared Value
 • Het meten en het leveren van prestaties
 • Streven Differentiatie
 • Het realiseren van klantwaarde

Admissions

EMBA deelnemers zal doorgaans in hun 30's en 40's en door hun organisaties erkend als de potentie om senior management te sluiten binnen 10 jaar. Zoals alle lezingen en lessen in het Engels zal worden gehouden, moeten de deelnemers bedreven zijn in het Engels op een business-niveau.

Een van de belangrijkste voordelen van een EMBA programma is het netwerk dat de deelnemers ontwikkelen binnen elk cohort en als zodanig, zal ICS zorgvuldig bepalen van de mix van deelnemers. mensen met verschillende achtergronden industrie, verschillende nationaliteiten en geslachten - elk cohort zal de diversiteit te zien in het echte zakelijke omgeving. Elk cohort zal bestaan ​​uit ongeveer 15 deelnemers - een formaat dat is ontworpen om een ​​evenwicht te vinden tussen diversiteit van meningen en ervaring te bieden met behoud van een intieme omgeving om intensief leren te vergemakkelijken.

Kwalificaties kunt u reageren:

 • Ten minste 16 jaar van het onderwijs (voor specifieke voorwaarden en uitzonderingen, verwijzen wij u naar de Application Package, onder "Kwalificaties van aanvragers")
 • Een bachelor's degree en gedemonstreerd academische competentie
 • Full-time post-universitaire afstuderen werkervaring van 10-15 jaar of meer (per september 2017)

Toelating Criteria:

 • Momenteel is er een midden-manager of hoger met de volgende ervaring en competenties:
 • Managed ten minste vijf direct reports op een permanente basis
 • Naar verwachting zal het senior management (bestuurder of uitvoerend niveau positie) mee binnen tien jaar
 • Geformuleerd en uitgevoerd business plannen op een afdeling of sub-afdeling niveau, in lijn met de strategie en het beleid van de onderneming
 • Die betrokken zijn bij het stellen van doelen en besluitvorming op een afdeling of sub-afdelingsniveau
 • Getoond track record in kritische analyse van alle omgangsvormen van de financiële en zakelijke rapporten, met een bewezen hoog niveau van financiële fluency
 • Sterke beheersing van het Engels, zoals blijkt uit TOEIC, TOEFL of IELTS score (TOEIC 880, TOEFL iBT 100, IELTS academische 7.0 of gelijkwaardig). De aanvragers wier moedertaal zijn Engels of zijn afgestudeerd met een bachelordiploma (of hoger) van een programma dat geheel in het Engels werd uitgevoerd, zijn vrijgesteld van deze eis.
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Hitotsubashi ICS seeks to develop global leaders who are experts on Japan, immersed in Asia and able to make significant impacts on the world. Our School, a center of excellence for the creation, man ... Lees meer

Hitotsubashi ICS seeks to develop global leaders who are experts on Japan, immersed in Asia and able to make significant impacts on the world. Our School, a center of excellence for the creation, management, and dissemination of knowledge, acts as an international Lees Minder