Deeltijd EMBA in Leiderschap Europa

Beste Deeltijd EMBA Programma's in Leiderschap 2018 Europa

Leiderschap

Het EMBA opleidingen zijn flexibele en betaalbare opties onderwijs voor voltijd werkende professionals. In de huidige 's arbeidsmarkt, het ' s niet makkelijk om een ​​concurrentievoordeel te vinden. Zowel werkenden en werklozen kijken naar een EMBA.

Een MBA Leiderschap bereidt studenten met de leidinggevende vaardigheden die nodig zijn om aan de eisen en behoeften van een concurrerende organisatie. Cursussen kunnen organisatorische gedrag, bestuurlijke ethiek, financiële beslissingen, systemen voor het beheer en marketing research beslissingen te nemen.

Europa is de op vijf na grootste continent en omvat 47 landen en diverse afhankelijkheden, eilanden en gebieden. Het wordt begrensd door de Middellandse Zee naar het zuiden, Azië naar het oosten, en de Atlantische Oceaan in het westen.

EMBA Programma Deeltijd in Leiderschap Europa

Lees meer

Emba Creatief Leiderschap

Management Institute of Finland
Campus Deeltijd 2 jaar August 2018 Finland Helsinki

EMBA Creative Leadership is een internationaal programma van 2 jaar, uitgevoerd door het Management Institute of Finland MIF in samenwerking met internationale medewerkers en medewerkers, waaronder IMD en [+]

EMBA Creatief Leiderschap

EMBA Creative Leadership is een internationaal programma van 2 jaar, uitgevoerd door het Management Institute of Finland MIF in samenwerking met internationale medewerkers en medewerkers, waaronder IMD en University of Berkeley.

Inhoud van het programma

EMBA 1e jaar modules, voornamelijk woensdag-vrijdag:

• Strategisch management

• Inleiding tot economie en financiën

• Macro-economie voor bestuurders

• Marketing Management

• Leiderschap

• Kennisbeheer en Innovatie

• Human Resources Management

• Cross-cultureel management en maatschappelijk verantwoord ondernemen

• Bestudeer de reis in het buitenland... [-]


Executive Master In Leiderschap En Verandermanagement

ABMS Open University Of Switzerland
Online Deeltijd 12 maanden Open Inschrijving Zwitserland Zürich

Dit Executive Master (EMBA) in Leiderschap en Change management diploma opleiding is ideaal voor studenten die direct na de middelbare school in hetzelfde gebied of soortgelijke werkte gedurende minstens 5 jaar in een leidinggevende functie, [+]

3 topuniversiteiten = 1 EUROPESE DEGREE

Alle studenten moeten in aanvulling op ABMS Diploma een gezamenlijk diploma met de Universiteit van Dąbrowa Górnicza (WSB) en Taras Shevchenko National University.

3 Top European Universities = Best Virtual / Afstand Program = 1 Top Europees Diploma ZWITSERLAND + EU + top gerangschikt 500

Advance uw expertise op ABMS

Contact maken met leerlingen en leiders net als u in de programma's van onze online masteropleidingen. Je zal zo ver gaan als je geest zal u als een master student aan ABMS.

Voor academische onderzoekers en opvoeders

De Executive Master of Leadership and Change Management (EMBA) betekent het volgende niveau van prestatie in elke academische discipline.... [-]