Filter
EMBA
Letland Studievorm: Alles Tempo: Alles

Beste EMBA's in Letland 2019

Letland is in snel tempo een aantrekkelijke locatie voor internationale studenten. Afgezien van de mooie landschappen, zijn onderwijsinstellingen Letland's geavanceerde en goed georganiseerd. Als een nieuw lid van de Europese Unie, is dat het een multicultureel land met het voordeel van lagere kosten van levensonderhoud dan andere Europese landen.


Een EMBA Letland programma zal de huidige professionals met de kennis en vaardigheden die nodig zijn om verder te gaan in hun carrière. EMBA Letland programma's zijn zo ontworpen dat studenten kunnen blijven werken terwijl het nastreven van hun diploma. Voortbouwend op professionele ervaringen verwerven de studenten een solide business fundament waarbij de focus op leiderschap en management. Door middel van cursussen en een interactieve leeromgeving, zal EMBA Letland studenten te onderzoeken onderwerpen als economie, informatica, marketing, reclame, financiën en human resources.Afgestudeerden die een EMBA Letland mate gaan vaak door naar het hoger management en senior executive posities.


Als dit klinkt voor u van belang, neem dan een kijkje hieronder voor het EMBA Letland programma voor jou!        

Lees meer Lees Minder

gevonden resultaten

Riga Business School

RBS Executive MBA is ontworpen om ervaren managers gaan naar nieuw leiderschap hoogten. Het programma voegt nieuwe perspectieven en tools om de studenten reeds uitgebreid ... [+]

RBS Executive MBA is ontworpen om ervaren managers gaan naar nieuw leiderschap hoogten. Het programma voegt nieuwe perspectieven en tools om de studenten reeds uitgebreide management kennis. Het programma omvat alle aspecten van de hedendaagse management praktijk. RBS premier Leadership Development Practicum ontwikkelt vaardigheden en het zelfvertrouwen om effectief te implementeren strategie in actie. De Europese en wereldwijde studiereizen bieden perspectief en inzichten uit de hele wereld.

De RBS Executive MBA-programma is een internationaal geaccrediteerd en erkend diploma in management.

De hoogtepunten van het programma zijn:

Het programma Leadership Development Practicum (LDP) loopt door alle vier modules van de EMBA programma. LDP deelnemers krijgen diep begrip van de centrale begrippen van de ontwikkeling van leiderschap en coaching als ze in een verscheidenheid van zakelijke en sociale contexten worden toegepast. Module op basis van studies stellen de studenten te analyseren en te werken aan een brede, gediversifieerde, internationale bedrijfsleven verschijnselen. De studenten hebben onsite vergaderingen ongeveer een keer per maand voor een lang weekend. Gunstige ligging in Riga, dat altijd een centrum van bedrijvigheid is geweest, vooral omdat het op het kruispunt tussen Oost en West. Omdat het slechts 20 minuten afstand van de internationale luchthaven van Riga, kun je vliegen in de klassen en vliegen gunstig. ... [-]
Letland Riga
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands