Filter
EMBA
Litouwen Studievorm: Alles Tempo: Alles

Top Executive MBA Programma's in Litouwen 2019

Een executive MBA of EMBA, is een graduate niveau zakelijke graad. Een executive MBA-programma is eigenlijk hetzelfde als een reguliere MBA-programma. Het belangrijkste verschil is dat een executive MBA-programma in de eerste plaats is ontworpen om te werken leidinggevenden, managers, ondernemers, en andere zakelijke leiders opleiden.

Een Master of Business Administration of MBA is een twee jaar graduate niveau mate waarin individuen kunnen nastreven na het behalen van een Bachelor. Het verdienen van een MBA kan helpen afgestudeerden krijgen de belangrijke kennis, vaardigheden en ervaring die ze nodig hebben om een ​​carrière te beginnen in de corporate wereld.

 

De Republiek Litouwen is de officiële naam van het land. Het wordt gevonden in noordelijke deel van Europa. Litouwen waardeert wetenschap en techniek in hun onderwijs hoog. Het heeft de fundamentele aspecten van primaire, secundaire en tertiaire niveaus van onderwijs. Litouwen is een andere toonaangevende land in de verstrekking van kunst, wetenschap, techniek en technologische opleidingen. Litouwen heeft een aantal uitdagingen geconfronteerd in het hoger onderwijs de afgelopen jaren, dat leidde tot de oprichting van de 20 universiteiten om de toegankelijkheid te verbeteren.

Bedrijfskunde Studies in Litouwen

Lees meer Lees Minder

gevonden resultaten

ISM University of Management and Economics

Het Executive MBA-programma wordt georganiseerd in nauwe samenwerking met strategische partners uit de academische wereld. De inhoud van dit programma is perfect afgestem ... [+]

Over studies

Het Executive MBA-programma wordt georganiseerd in nauwe samenwerking met strategische partners uit de academische wereld. De inhoud van dit programma is perfect afgestemd op de behoeften van de arbeidsmarkt, terwijl de levering is gebaseerd op moderne lesmethoden in bedrijf en management.

Na het voltooien van het programma, zult u in staat zijn om uw kennis kritisch toe te passen en te begrijpen hoe u bedrijfsprocessen en -principes op een systematische en creatieve manier beheert.

Tijdens je studie zul je onderzoeken wat het betekent om een ​​effectieve en verantwoordelijke leider te zijn. Je zult ook geavanceerde leiderschapsvaardigheden ontwikkelen die je zullen helpen bij het succesvol leiden en implementeren van veranderingen en innovaties in de organisatie van jouw keuze.... [-]

Litouwen Wilna
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
12 maanden
Combinatie van online en op de campus
Lees meer in Nederlands