EMBA Programma in Logistiek

Top Executive MBA's in Logistiek 2019

Logistiek

Een EMBA Logistiek programma bereidt studenten voor op leidinggevende posities in supply chain management en operations. Die holding EMBA Logistics graden zijn zeer gewild professionals als de wereldwijde markt is nog steeds met elkaar verbonden.


EMBA Logistics studenten bereid zullen zijn om de complexiteit van de internationale activiteiten te beheren. Dit omvat de levering van strategieën, interculturele samenwerking en interactie, en duurzame wereldwijde activiteiten. Cursussen voor EMBA Logistics programma's zal onderzoeken strategisch en internationaal management, marketing, sales, innovatie en productontwikkeling, ethiek, recht, informatie technologie en financiën. EMBA Logistics programma's zijn meestal ontworpen voor de huidige zakelijke professionals die hun carrière te stimuleren door middel van de industrie specifiek onderwijs, terwijl ze blijven werken in hun vakgebied.


Neem de volgende stap in de richting van je professionele doelstellingen met een EMBA Logistics graad. Blader door de onderstaande opties!

Lees meer
Momenteel zijn er geen programma's om weer te geven onder EMBA{category}{country}{region}{mode}.
Probeer in plaats daarvan onze categorie MBA{related_category}{related_country}{related_region}{related_mode}.

Search for similar programs here