Filter
EMBA
Studievorm: Alles Duur: Alles

Beste EMBA Programma's in Luxe Management 2019

Voor mensen die na hun bacheloropleiding meerdere jaren in hun gekozen loopbaan hebben gewerkt, kan inschrijving in een EMBA-programma een optie zijn als zij hun opleiding willen voortzetten. Dit soort programma bouwt voort op ervaringen die studenten al hebben opgedaan om hen vakkennis te geven in hun vakgebied.

Wat is een EMBA in Luxury Management? Ontworpen om studenten een diepgaand en uitgebreid inzicht te bieden in hoe high-end organisaties functioneren, gebruikt dit programma meestal cursussen die zijn gericht op onderwerpen zoals managementtheorie, bedrijfstheorie en concurrerende marketing. Studenten kunnen leren hoe luxe markten werken op zowel een nationale als wereldwijde basis. Door case studies en projecten ontwikkelen studenten gewoonlijk een beter begrip van de bedrijfsstrategie in de context van luxe bedrijven.

Tijdens deelname aan een EMBA-programma kunnen studenten essentiële vaardigheden ontwikkelen, zoals analytisch denken, leiderschap en probleemoplossing. Hoewel probleemoplossende vaardigheden de studenten zowel in hun persoonlijke leven als in hun professionele leven kunnen helpen, kunnen sterke vaardigheden op het gebied van analytisch denken en leiderschap studenten helpen slagen in hun loopbaan.

Om erachter te komen hoeveel het kost om een ​​EMBA-graad te behalen, is het meestal een goed idee om contact op te nemen met interessante scholen. Elke universiteit heeft verschillende collegegelden en de kosten tussen scholen in andere landen kunnen drastisch variëren.

Voor studenten die gewapend zijn met de speciale kennis die een EMBA in Luxury Management geeft, zijn meestal een breed scala aan verschillende carrières beschikbaar. Velen worden bedrijfsmanagers van internationale high-end bedrijven, terwijl anderen hun eigen bedrijf starten en CEO worden. Degenen met interesse in adverteren kunnen ervoor kiezen om te werken als advertentieleden of marketingmanagers. Sommigen geven de voorkeur aan banen als filiaalmanagers of bedrijfsadviseurs, en loopbanen als bedrijfsanalisten zijn mogelijk ook beschikbaar.

Nu de technologie snel groeit, erkennen meer universiteiten het voordeel van het aanbieden van online cursussen. Door cursussen op afstand te volgen, krijgen studenten gewoonlijk meer flexibiliteit over hun schema's, dus zoek hieronder naar uw programma en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van uw keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees meer Lees Minder
Other options within this field of study:

1 Results in Luxe Management

IEMI International Business School

... [+]

EMBA Programma's in Luxe Management. Doelstellingen Core Cursussen International Project Management Corporate finance International Economics International Business Law Strategisch Human Resources Management TOEFL [-]
Frankrijk Parijs
September 2019
Voltijd
Deeltijd
12 - 18 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands