Deeltijd EMBA Opleiding in Luxe Management

Beste Deeltijd EMBA's in Luxe Management 2018/2019

Luxe Management

Bedoeld voor professionals die al aanzienlijke hands-on kennis, de postdoctorale Executive MBA (EMBA) graad is bedoeld om studenten de tools die nodig zijn om vooruitgang te boeken in hun loopbaan te geven. U kunt zelfs werken tijdens de studie, omdat de real-world ervaring verrijkt de leeromgeving.

MBA in Luxury Management is een programma gemaakt voor degenen die willen hun carrière op te bouwen in de luxe sector. Dit programma leert studenten theoretische en praktische kennis en vaardigheden die gespecialiseerd zijn in gebieden zoals parfum, cosmetica, wijn en sterke drank. Als de wereldwijde markt ervaart zijn ups en downs, hebben nieuwe methoden van marketing luxe goederen is gegroeid. Het hebben van een MBA in Luxury management maakt studenten aantrekkelijker te maken voor werkgevers. Ze willen mensen die de capaciteit hebben om hun bedrijf te maken een voortdurende succes.

Deeltijd Executive MBA-Opleiding in Luxe Management

Lees meer

Executive MBA specialized in Luxury Brands Management

IEMI International Business School
Campus Deeltijd 12 - 18 maanden September 2019 Frankrijk Parijs

[+]

Top Deeltijd Bedrijfskunde Studies in Luxe Management. Doelstellingen Core Cursussen International Project Management Corporate finance International Economics International Business Law Strategisch Human Resources Management TOEFL [-]