Deeltijd Executive MBA Programma in Luxe Management Europa

Beste Deeltijd Executive MBA Programma's in Luxe Management 2019 Europa

Luxe Management

Een Executive MBA (EMBA) graad is bedoeld voor ervaren professionals die bereid zijn om de vaardigheden die nodig zijn om te werken in de uitvoerende leiderschap en management posities te verwerven. Programma's verkennen van de fijne kneepjes van het leiderschap, financiën, marketing en andere relevante onderwerpen.

MBA in Luxury Management is een programma gemaakt voor degenen die willen hun carrière op te bouwen in de luxe sector. Dit programma leert studenten theoretische en praktische kennis en vaardigheden die gespecialiseerd zijn in gebieden zoals parfum, cosmetica, wijn en sterke drank. Als de wereldwijde markt ervaart zijn ups en downs, hebben nieuwe methoden van marketing luxe goederen is gegroeid. Het hebben van een MBA in Luxury management maakt studenten aantrekkelijker te maken voor werkgevers. Ze willen mensen die de capaciteit hebben om hun bedrijf te maken een voortdurende succes.

Er zijn meer dan vierduizend organisaties voor hoger onderwijs in Europa, van vooraanstaande onderzoeksinstellingen om kleine, onderwijs-gerichte universiteiten. Europa zelf is niet zo veel anders dan andere continenten, het bereiken van de poolcirkel tot de kust van Afrika.

Executive MBA Programma Deeltijd in Luxe Management Europa

Lees meer

Executive MBA specialized in Luxury Brands Management

IEMI International Business School
Campus Deeltijd 12 - 18 maanden September 2019 Frankrijk Parijs

[+]

Top Deeltijd Executive MBA Programma's in Luxe Management Europa. Doelstellingen Core Cursussen International Project Management Corporate finance International Economics International Business Law Strategisch Human Resources Management TOEFL [-]