Deeltijd Executive MBA Programma in Luxe Management Europa

Beste Deeltijd Executive MBA Programma's in Luxe Management 2018/2019 Europa

Luxe Management

Een Executive MBA (EMBA) graad is bedoeld voor ervaren professionals die bereid zijn om de vaardigheden die nodig zijn om te werken in de uitvoerende leiderschap en management posities te verwerven. Programma's verkennen van de fijne kneepjes van het leiderschap, financiën, marketing en andere relevante onderwerpen.

MBA Luxury Management is een programma voor studenten die willen hun carrière in de luxe sector te starten. Deze graad biedt specialisatie in cosmetica, parfums, drank, en wijn. Deze graad is aantrekkelijk voor de mensen die zijn gekoppeld aan de mode-industrie.

Er zijn meer dan vierduizend organisaties voor hoger onderwijs in Europa, van vooraanstaande onderzoeksinstellingen om kleine, onderwijs-gerichte universiteiten. Europa zelf is niet zo veel anders dan andere continenten, het bereiken van de poolcirkel tot de kust van Afrika.

Executive MBA Programma Deeltijd in Luxe Management Europa

Lees meer

Executive MBA specialized in Luxury Brands Management

IEMI International Business School
Campus Deeltijd 12 - 18 maanden September 2019 Frankrijk Parijs

[+]

Top Deeltijd Executive MBA Programma's in Luxe Management Europa. Doelstellingen Core Cursussen International Project Management Corporate finance International Economics International Business Law Strategisch Human Resources Management TOEFL [-]