Deeltijd Executive MBA Opleiding in Luxe Management in de Verenigde Île-de-France Frankrijk

Top Deeltijd EMBA's in Luxe Management in de Verenigde Île-de-France Frankrijk 2018

Luxe Management

Een executive MBA of EMBA, is een graduate niveau zakelijke graad. Een executive MBA-programma is eigenlijk hetzelfde als een reguliere MBA-programma. Het belangrijkste verschil is dat een executive MBA-programma in de eerste plaats is ontworpen om te werken leidinggevenden, managers, ondernemers, en andere zakelijke leiders opleiden.

MBA in Luxury Management is een programma gemaakt voor degenen die willen hun carrière op te bouwen in de luxe sector. Dit programma leert studenten theoretische en praktische kennis en vaardigheden die gespecialiseerd zijn in gebieden zoals parfum, cosmetica, wijn en sterke drank. Als de wereldwijde markt ervaart zijn ups en downs, hebben nieuwe methoden van marketing luxe goederen is gegroeid. Het hebben van een MBA in Luxury management maakt studenten aantrekkelijker te maken voor werkgevers. Ze willen mensen die de capaciteit hebben om hun bedrijf te maken een voortdurende succes.

Frankrijk, officieel de Franse Republiek, is een gecentraliseerde semi-presidentiële republiek voornamelijk gelegen in West-Europa, met een aantal overzeese gebieden en gebieden.

Deeltijd EMBA Programma in Luxe Management in de Verenigde Île-de-France in Frankrijk

Lees meer

Executive MBA specialized in Luxury Brands Management

IEMI International Business School
Campus Deeltijd 12 - 18 maanden September 2018 Frankrijk Parijs

[+]

Deeltijd Bedrijfskunde Studies in Luxe Management in de Verenigde Île-de-France Frankrijk. Doelstellingen Core Cursussen International Project Management Corporate finance International Economics International Business Law Strategisch Human Resources Management TOEFL [-]