Deeltijd EMBA Programma in Luxe Management in Frankrijk

Vind Deeltijd Executive MBA's in Luxe Management in Frankrijk 2018

Luxe Management

Een Executive MBA (EMBA) graad is bedoeld voor ervaren professionals die bereid zijn om de vaardigheden die nodig zijn om te werken in de uitvoerende leiderschap en management posities te verwerven. Programma's verkennen van de fijne kneepjes van het leiderschap, financiën, marketing en andere relevante onderwerpen.

MBA in Luxury Management is een programma gemaakt voor degenen die willen hun carrière op te bouwen in de luxe sector. Dit programma leert studenten theoretische en praktische kennis en vaardigheden die gespecialiseerd zijn in gebieden zoals parfum, cosmetica, wijn en sterke drank. Als de wereldwijde markt ervaart zijn ups en downs, hebben nieuwe methoden van marketing luxe goederen is gegroeid. Het hebben van een MBA in Luxury management maakt studenten aantrekkelijker te maken voor werkgevers. Ze willen mensen die de capaciteit hebben om hun bedrijf te maken een voortdurende succes.

Frankrijk is momenteel een van de 20 best presterende landen op het gebied van de economie vanwege hun uitstekende resultaatgericht leren hoger onderwijs. De meeste cursussen aan universiteiten worden aangeboden in de Franse taal. Frankrijk heeft 60 openbare en 100 particuliere universiteiten.

Deeltijd EMBA Programma in Luxe Management in Frankrijk

Lees meer

Executive MBA specialized in Luxury Brands Management

IEMI International Business School
Campus Deeltijd 12 - 18 maanden September 2018 Frankrijk Parijs

[+]

Deeltijd Bedrijfskunde Studies in Luxe Management in Frankrijk. Doelstellingen Core Cursussen International Project Management Corporate finance International Economics International Business Law Strategisch Human Resources Management TOEFL [-]