Filter
EMBA
Frankrijk Parijs Studievorm: Alles Duur: Alles

Beste Executive MBA Opleidingen in Luxe Management in de Verenigde Parijs Frankrijk

Het EMBA opleidingen zijn flexibele en betaalbare opties onderwijs voor voltijd werkende professionals. In de huidige 's arbeidsmarkt, het ' s niet makkelijk om een ​​concurrentievoordeel te vinden. Zowel werkenden en werklozen kijken naar een EMBA.

Luxe management wordt beschouwd als de studie van gespecialiseerde vaardigheden in communicatie, verkoop, gastvrijheid en zakelijke activiteiten. Dit studiegebied zal waarschijnlijk de nodige harde en zachte vaardigheden verlichten om te slagen in een carrière die luxe merken beheert.

Frankrijk is momenteel een van de 20 best presterende landen op het gebied van de economie vanwege hun uitstekende resultaatgericht leren hoger onderwijs. De meeste cursussen aan universiteiten worden aangeboden in de Franse taal. Frankrijk heeft 60 openbare en 100 particuliere universiteiten.

Parijs is de meest bevolkte stad in Frankrijk en de hoofdstad. Het heeft meer dan 2 miljoen inwoners. Het speelt gastheer voor toonaangevende centra van het leren en de kunst in de Europese regio. De thuisbasis van het hoogste aantal hoogopgeleide personen, Paris heeft een aantal prestigieuze universiteiten in Frankrijk.

Beste Executive MBA in Luxe Management in de Verenigde Parijs in Frankrijk

Lees meer Lees Minder

1 Results in Luxe Management, Parijs

IEMI International Business School

... [+]

EMBA Programma's in Luxe Management in de Verenigde Parijs Frankrijk. Doelstellingen Core Cursussen International Project Management Corporate finance International Economics International Business Law Strategisch Human Resources Management TOEFL [-]
Frankrijk Parijs
September 2019
Voltijd
Deeltijd
12 - 18 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands