Deeltijd Executive MBA-Opleiding in Luxe Management in de Verenigde Parijs Frankrijk

Top Deeltijd EMBA's in Luxe Management in de Verenigde Parijs Frankrijk 2018

Luxe Management

Het EMBA opleidingen zijn flexibele en betaalbare opties onderwijs voor voltijd werkende professionals. In de huidige 's arbeidsmarkt, het ' s niet makkelijk om een ​​concurrentievoordeel te vinden. Zowel werkenden en werklozen kijken naar een EMBA.

MBA Luxury Management is een programma voor studenten die willen hun carrière in de luxe sector te starten. Deze graad biedt specialisatie in cosmetica, parfums, drank, en wijn. Deze graad is aantrekkelijk voor de mensen die zijn gekoppeld aan de mode-industrie.

Frankrijk biedt een prachtig systeem van hoger onderwijs om niet alleen de burgers, maar ook buitenlanders. Het land 's dynamische cultuur trekt buitenlandse studenten en diegenen die geïnteresseerd zijn in het nastreven van internationale cursussen. Frankrijk heeft een traditie van wetenschappelijke en technologische innovatie. Dit zorgt ervoor dat wetenschappers hun creativiteit ten volle te benutten.

Parijs is de meest bevolkte stad in Frankrijk en de hoofdstad. Het heeft meer dan 2 miljoen inwoners. Het speelt gastheer voor toonaangevende centra van het leren en de kunst in de Europese regio. De thuisbasis van het hoogste aantal hoogopgeleide personen, Paris heeft een aantal prestigieuze universiteiten in Frankrijk.

Deeltijd Executive MBA Programma in Luxe Management in de Verenigde Parijs in Frankrijk

Lees meer

Executive MBA specialized in Luxury Brands Management

IEMI International Business School
Campus Deeltijd 12 - 18 maanden September 2018 Frankrijk Parijs

[+]

Deeltijd Executive MBA Opleidingen in Luxe Management in de Verenigde Parijs Frankrijk. Doelstellingen Core Cursussen International Project Management Corporate finance International Economics International Business Law Strategisch Human Resources Management TOEFL [-]