Afstandsonderwijs EMBA Programma in Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen - MVO

Beste Afstandsonderwijs EMBA Programma's in Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen - MVO 2018/2019

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen - MVO

Het EMBA opleidingen zijn flexibele en betaalbare opties onderwijs voor voltijd werkende professionals. In de huidige 's arbeidsmarkt, het ' s niet makkelijk om een ​​concurrentievoordeel te vinden. Zowel werkenden en werklozen kijken naar een EMBA.

MBA in Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is een programma dat is ontworpen voor professionals die zijn gericht op toekomstige zakelijke leiders te worden. Als het effect van de ontwikkeling in de wereldeconomie wordt kritisch, het opleiden van studenten op het belang van maatschappelijke verantwoordelijkheid in het bedrijfsleven draagt ​​bij aan het succes op lange termijn. Kennis en vaardigheden in maatschappelijk verantwoord ondernemen kan de winstgevendheid te vergroten met een belangrijke rol in zowel de risico-management en innovatie.

Terwijl afstandsonderwijs opleidingen hebben vervaldata waaraan moet worden voldaan, is er een fantastische deal op de naleving als wanneer je kunt opdrachten uitvoeren bij het bestuderen van op een afstand. Met de online optie, kan U de discussiegroep als nodig is om weer aan het werk te verlaten en dan lid na het werk, indien nodig. Afstandsonderwijs cursussen kunnen worden genomen in de plaats welke u toegang hebt tot internet. U kunt zelfs lessen voltooien van het internet lounge in een hotel in de hele wereld als je een vakantie nodig heeft.

Afstandsonderwijs EMBA Programma in Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen - MVO

Lees meer
Momenteel zijn er geen programma's om weer te geven onder EMBA{category}{country}{region}{mode}.
Probeer in plaats daarvan onze categorie MBA{related_category}{related_country}{related_region}{related_mode}.
Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen - MVO

Search for similar programs here