MBASTUDIES

Bedrijfskunde Studies in Managementstudies in Kazachstan

Een EMBA of Executive MBA is een graduate-level business graad voor professionals en executive. Het stelt hen in staat om business executive onderwijs en werk studeren tegelijk.

Management studies kunnen de studenten voor te bereiden op een leidinggevende functie in een verscheidenheid van organisaties, waaronder de overheid. Veel programma's kunnen studenten zich te specialiseren in een gebied van hun keuze, zoals financiën, marketing, economie of accounting.

De Republiek Kazachstan is een land is Centraal-Azië. Het is de grootste ingesloten land. Het onderwijs systeem is universeel en verplicht. Het is verdeeld in 3 fasen, namelijk: primaire (formulieren 1-4), fundamentele algemene (formulieren 5-9), en senior niveau onderwijs (vormen 10 - 11 of 12).

Executive MBA Opleiding in Managementstudies in Kazachstan

2 Resultaten in Managementstudies, Kazachstan Filter

Executive MBA Healthcare Management

Almaty Management University
EMBA
<
Deeltijd
<
18 maanden
Russisch
Campus

Training op het programma biedt de nodige set tools om een nieuw niveau van carrière en persoonlijke groei te bereiken en unieke kansen voor het vormen van zakelijke relaties ...

Lees meer

Executive MBA | Strategisch management ─ online, gemengd of fulltime

EMAS Eurasian Management & Administration School
EMBA
<
Online en Campus gecombineerd
<
Voltijds
<
Deeltijd
<
12&nbsp;-&nbsp;18 maanden
Russisch
Combinatie van online en op de campus
Campus
Online

Studeer in het Engels! (1) Overal online, (2) Blended learning of (3) Fulltime op de campus in Rusland! Top-14 beste MBA's in Centraal- en Oost-Europa! Top-200 beste MBA's ter ...

Lees meer