MBASTUDIES.NL

Beste EMBA Opleidingen in Managementstudies in de Verenigde Blacksburg Verenigde Staten

Bedoeld voor professionals die al aanzienlijke hands-on kennis, de postdoctorale Executive MBA (EMBA) graad is bedoeld om studenten de tools die nodig zijn om vooruitgang te boeken in hun loopbaan te geven. Je kunt werken tijdens de studie, omdat de real-world ervaring verrijkt de leeromgeving.

Een MBA Management is een masteropleiding ontworpen voor professionals en studenten die willen leiders in het bedrijfsleven. Programma's combineren vaak klassen, zoals financiƫn, ethiek, en human resources met het management en leiderschap vaardigheden cursussen.

De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, vaak aangeduid als de "USA ", de "Amerikaanse ", de "Verenigde Staten ", "America ", of gewoon "de staten ". Amerikaanse universiteiten worden gefinancierd door "collegegeld " voor rekening van de student, die vaak vrij duur, zeer vaak tot in de tienduizenden dollars per jaar.

Blacksburg Virginia nemen leerplicht tot haar county beleid terug in de vroege jaren 1900 het forceren van een snelle evolutie van de lokale instellingen voor hoger onderwijs.

Top Executive MBA-Opleiding in Managementstudies in de Verenigde Blacksburg in de Verenigde Staten

1 Resultaten in Managementstudies, Blacksburg Filter

Executive MBA

Pamplin College of Business, Virginia Polytechnic Institute and State University
Combinatie van online en op de campus Deeltijd 2 jaren September 2019 Verenigde Staten Blacksburg Abingdon +1 more

Het programma richt zich op een uitzonderlijke educatieve ervaring, met de kwaliteit en uitdaging die je mag verwachten van een gerenommeerde, volledig geaccrediteerde executive MBA programma dat ethische ondernemend leiderschap benadrukt in een mondiale omgeving en biedt mogelijkheden voor het opbouwen van relaties.