MBASTUDIES

EMBA Programma's in Managementstudies in Vietnam

Een EMBA of Executive MBA is een graduate-level business graad voor professionals en executive. Het stelt hen in staat om business executive onderwijs en werk studeren tegelijk.

Management programma's te bereiden studenten voor entry-level posities door het onderwijs van verschillende management principes. Deze bevatten vaak problemen op te lossen, gedrag in organisaties, en besluitvorming. Management cursussen kan zich ook richten op het onderwijzen van de leidinggevende vaardigheden die nodig zijn om een ​​manager te worden.

Vietnam (Việt Nam), officieel de Socialistische Republiek Vietnam (Cong Hòa XÃ Haizhu Nghĩa Việt Nam) is een lange, dunne land in Zuidoost-Azië. Geschiedenis van Vietnam 's is een van de oorlog, kolonisatie en rebellie. De aanwezigheid van buitenlandse universiteiten neemt toe in Vietnam, die meer dan 160 universiteiten hebben.

Executive MBA Opleiding in Managementstudies in Vietnam

1 Resultaten in Managementstudies, Vietnam Filter

De Executive Master of Business Administration - management consulting internationale (EMBA - MCI)

Ho Chi Minh City University of Technology
EMBA
sep 2020
<
Voltijds
<
2 jaren
Engels
Campus

De Executive Master of Business Administration - Management Consulting International (EMBA - MCI) is één van 's werelds pionier MBA-programma's die management consulting onder ...

Lees meer