EMBA Programma in Marketing Studies in Sao Paulo Brazilië

Beste Executive MBA Opleidingen in Marketing Studies in Sao Paulo Brazilië

Marketing Studies

Bedoeld voor professionals die al aanzienlijke hands-on kennis, de postdoctorale Executive MBA (EMBA) graad is bedoeld om studenten de tools die nodig zijn om vooruitgang te boeken in hun loopbaan te geven. Je kunt werken tijdens de studie, omdat de real-world ervaring verrijkt de leeromgeving.

Een MBA in Marketing is een gespecialiseerde academische opleiding in de geavanceerde studies van marketing en reclame. Typisch getroffen om verdere en bevordering van langlopende loopbaan in het veld, kan cursussen op instellingen zowel hands-on studies en lezingen in de sociale media strategieën, marktonderzoek, reclame principes en strategieën en communicatie.

Brazilië, officieel de Federale Republiek Brazilië, is het grootste land in zowel Zuid-Amerika en de Latijns-Amerikaanse regio. Het is de wereld 's vijfde grootste land, zowel per geografisch gebied en door de bevolking, met meer dan 193 miljoen mensen.

Het is de grootste stad van Brazilië, en dit heeft een systeem van vele publieke en private hoger onderwijs leercentra gezien. Een deel van de wereldwijd erkende universiteiten zoals de Universiteit van Sao Paulo, zijn Pauselijke Katholieke Universiteit van Sao Paulo en Sao Paulo State University hier gevestigd.

Beste Executive MBA in Marketing Studies in Sao Paulo in Brazilië

Lees meer
Momenteel zijn er geen programma's om weer te geven onder EMBA{category}{country}{region}{mode}.
Probeer in plaats daarvan onze categorie EMBA{related_category}{related_country}{related_region}{related_mode}.

Search for similar programs here