Executive MBA-Opleiding in Marketing Studies in de Verenigde Staten

Kijk Executive MBA Opleidingen in Marketing Studies in de Verenigde Staten

Marketing Studies

Afgestudeerden van business gerelateerde bacheloropleidingen die geïnteresseerd zijn in het nemen van op leidinggevende functies in hun carrière kunnen professioneel profiteren van een Executive Master of Business Administration. EMBA Marketing programma's nemen de traditionele EMBA curriculum, dat zich richt op honen kennis van de belangrijkste zakelijke discipline, en voeg een Marketing accent. Voor afgestudeerde studenten in de Verenigde Staten op zoek naar leidinggevende posities in bedrijven, bedrijven of de publieke sector te vullen, zou een EMBA Marketing programma een waardevolle investering zijn.

EMBA programma's met een concentratie in Marketing gewoonlijk tussen een en twee jaar duren voor studenten studeren full-time. Universiteiten en business schools in de Verenigde Staten kunnen van de aanvragers om EMBA Marketing programma om GMAT test scores in te dienen, maar dat is niet altijd het geval.EMBA Marketing programma's accepteren een aantal talentvolle professionals uit leidinggevende posities en geeft studenten de mogelijkheid van andere studenten te leren door het delen van ervaring en kennis. Collaboratief onderzoek en de groep praktijkopdrachten, evenals individuele leermogelijkheden bieden een divers curriculum aan de brede vaardigheden die nodig zijn voor effectieve executive leiderschap te ontwikkelen.

Om kick-start je carrière met een EMBA in Marketing aan een business school in de Verenigde Staten, gewoon naar beneden scrollen en klikken om meer te lezen, vandaag!

Lees meer
Momenteel zijn er geen programma's om weer te geven onder EMBA{category}{country}{region}{mode}.
Probeer in plaats daarvan onze categorie MBA{related_category}{related_country}{related_region}{related_mode}.

Search for similar programs here