EMBA Programma in Marketing Studies in de Verenigde Staten

Zoek EMBA Opleidingen in Marketing Studies in de Verenigde Staten

Marketing Studies

Afgestudeerden van business gerelateerde bacheloropleidingen die geïnteresseerd zijn in het nemen van op leidinggevende functies in hun carrière kunnen professioneel profiteren van een Executive Master of Business Administration. EMBA Marketing programma's nemen de traditionele EMBA curriculum, dat zich richt op honen kennis van de belangrijkste zakelijke discipline, en voeg een Marketing accent. Voor afgestudeerde studenten in de Verenigde Staten op zoek naar leidinggevende posities in bedrijven, bedrijven of de publieke sector te vullen, zou een EMBA Marketing programma een waardevolle investering zijn.

EMBA programma's met een concentratie in Marketing gewoonlijk tussen een en twee jaar duren voor studenten studeren full-time. Universiteiten en business schools in de Verenigde Staten kunnen van de aanvragers om EMBA Marketing programma om GMAT test scores in te dienen, maar dat is niet altijd het geval.EMBA Marketing programma's accepteren een aantal talentvolle professionals uit leidinggevende posities en geeft studenten de mogelijkheid van andere studenten te leren door het delen van ervaring en kennis. Collaboratief onderzoek en de groep praktijkopdrachten, evenals individuele leermogelijkheden bieden een divers curriculum aan de brede vaardigheden die nodig zijn voor effectieve executive leiderschap te ontwikkelen.

Om kick-start je carrière met een EMBA in Marketing aan een business school in de Verenigde Staten, gewoon naar beneden scrollen en klikken om meer te lezen, vandaag!

Lees meer

Executive MBA

University of Tampa - Sykes College of Business
Campus Voltijd Deeltijd 2 jaar September 2018 Verenigde Staten Tampa +1 more

De AACSB-geaccrediteerde Executive MBA-programma is bedoeld voor ervaren professionals op zoek naar een gezamenlijke en interdisciplinaire benadering van het beheersen van de kunst van het leiderschap in de nieuwe economie en de voorbereiding te leiden in het volgende. [+]

Executive MBA

Het is niet business as usual bij UT Sykes College of Business.

De AACSB-geaccrediteerde Executive MBA-programma is bedoeld voor ervaren professionals op zoek naar een gezamenlijke en interdisciplinaire benadering van het beheersen van de kunst van het leiderschap in de nieuwe economie en de voorbereiding te leiden in het volgende.

Waarom executive MBA-programma UT?

U zult het mondiale perspectief, strategische visie en innovatief denken nodig om de juiste beslissingen te nemen en om risico's te beheren in een veranderende wereld te ontwikkelen.

Cursussen over belangrijke onderwerpen in het hedendaagse bedrijfsleven - Duurzaamheid, knowledge management, creatieve wereldwijd probleem oplossen en nog veel meer. Gastdocenten houden deelnemers up-to-date op de huidige trends en strategieën. Baanbrekende wereldwijde component - Short-studie in het buitenland reis richt zich op de strategische beoordeling van een internationaal bedrijf. Collaborative, hands-on aanpak - De deelnemers vooruitgang door middel van het curriculum als een team, het cultiveren van waardevolle zakelijke relaties. Uitzonderlijke waarde - Scherp geprijsd tegen andere top executive MBA-programma's. Een vaste prijs is inclusief collegegeld, boeken en de meeste kosten voor de internationale reizen natuurlijk. ... [-]

Executive MBA

Rutgers Business School - Newark and New Brunswick
Campus Voltijd 4 semesters September 2018 Verenigde Staten Newmarket

Het Rutgers Executive MBA-programma is de vooraanstaande keuze van het leidinggevende onderwijs voor de zeer gemotiveerde professional met aspiraties voor versnelde carrièregroei en -ontwikkeling, omdat het (i) elite professoren praktische ervaring biedt, (ii) een rijk en voortdurend bijgewerkt curriculum, (iii) ) wereldwijd erkende specialisatiegebieden, (iv) een netwerk van heldere professionals, en (v) een handige locatie in het Tri-deelgebied dat het beste rendement op belegging geeft. [+]

Welkom bij de Powerhouse

Het Rutgers Executive MBA-programma is de vooraanstaande keuze van het leidinggevende onderwijs voor de zeer gemotiveerde professional met aspiraties voor versnelde carrièregroei en -ontwikkeling, omdat het (i) elite professoren met praktische ervaring biedt, (ii) een rijk en voortdurend bijgewerkt curriculum, (iii) ) wereldwijd erkende specialisatiegebieden, (iv) een netwerk van heldere professionals, en (v) een handige locatie in het Tri-deelgebied dat het beste rendement op belegging geeft.

Formuleerd door de EMBA-studenten in de cursus van Professor Karen David-Chilowicz over Brand Management.

In een kennisintensieve omgeving zoals onze, wordt een dynamische, state-of-the-art MBA-graad een carrière en zakelijke noodzaak. Integreer het feit dat het bedrijf in een ongekend tempo globaliseert en de MBA nu een carrière noodzakelijk kan worden. Daar komen we binnen.... [-]