EMBA Programma in Marketing

Beste EMBA Opleidingen in Marketing 2018

Een EMBA is een variant op een MBA of Master of Business Administration. Hoewel het vergelijkbaar is met een MBA, is een EMBA misschien meer geschikt voor mensen die al in dienst zijn, maar op zoek zijn naar meer nuttige werkgerelateerde ervaringen of carrières die binnenkort veranderen.

Wat is een EMBA in marketing? Deze graad is meestal ontworpen om veel van de belangrijkste aspecten van het bedrijfsleven te dekken, met een specifieke focus op marketing. Je kunt geavanceerde marketing theorieën en technieken leren en toepassen op zakelijke situaties in de echte wereld. Deze graad kan u een beter begrip geven, niet alleen van marketing, maar ook van andere overkoepelende zakelijke onderwerpen die van pas kunnen komen in veel verschillende bedrijfsfuncties.

Als u weet hoe marketing in het dagelijks leven wordt gebruikt, kunt u weloverwogen beslissingen nemen wanneer u besluit iets te kopen. Het behalen van deze graad kan je ook nuttige leiderschapsvaardigheden bieden en je helpen om efficiënter met anderen te communiceren.

Bij het plannen van de kosten van het behalen van je diploma, kan het nuttig zijn om een ​​paar verschillende factoren te beoordelen. Overweeg waar u van plan bent om cursussen te voltooien en of u aan alle noodzakelijke voorwaarden voldoet.

Marketingvaardigheden kunnen van toepassing zijn op veel verschillende aspecten van het bedrijfsleven, en met een EMBA kunt u zich kwalificeren voor veel functies op hoog niveau. Enkele veel voorkomende beroepen voor mensen met deze graad kunnen business development manager of marketing director (ook bekend als marketing manager). U kunt ook de mogelijkheid verkennen om verkoopmanager of brandmanager te worden die belast is met het afhandelen van belangrijke aspecten van het bedrijf waarvoor u werkt.

Of je nu geïnteresseerd bent in het behalen van je diploma op een fysieke school of online, er moeten een aantal keuzes beschikbaar zijn. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees meer
Momenteel zijn er geen programma's om weer te geven onder EMBA{category}{country}{region}{mode}.
Probeer in plaats daarvan onze categorie MBA{related_category}{related_country}{related_region}{related_mode}.

Search for similar programs here