Executive MBA-Opleiding in Marketing in Jeddah Saoedi-Arabië

Top EMBA's in Marketing in Jeddah Saoedi-Arabië

Marketing

Een EMBA of Executive MBA is een graduate-level business graad voor professionals en executive. Het stelt hen in staat om business executive onderwijs en werk studeren tegelijk.

Saoedi-Arabië is een van de twee genoemde landen voor hun koninklijke families, samen met het Hasjemitisch Koninkrijk Jordanië. Er zijn nogal wat werk voor expats in Saoedi-Arabië. Het 's aan te bevelen om te leren hoe om te lezen Arabisch, basic tajweed, en een aantal elementaire spreekvaardigheid voordat u komt.

Gelegen in de westelijke provincie van Saoedi-Arabië is Jeddah. De stad is een grote stad in die regio en de belangrijkste deur naar de islamitische heilige stad - Mekka. Jeddah is een stad van de kunsten, de thuisbasis van een tiental musea en open-air art.

Beste Executive MBA Opleiding in Marketing in Jeddah in Saudi Arabië

Lees meer

Executive MBA

King Abdulaziz University, Faculty of Economics & Administration FEA
Campus Voltijd September 2018 Saoedi-Arabië Jeddah

Voor het verkrijgen van een master's degree in Executive Business Administration studenten moeten op zijn minst (48) lesuren voltooien, en worden verspreid door middel van een curriculum dat zal helpen slagen in leidinggevende posities. [+]

Bedrijfskunde Studies in Marketing in Jeddah Saoedi-Arabië. Executive MBA Academische vereisten van het programma van de Executive Master of Business Administration: Om een ​​master's degree te behalen in de Executive Business Administration moeten de studenten minstens 48 uur afleggen en als volgt verdeeld worden: (42) eenheden, van de verplichte vakken. (3) eenheden van de optionele cursussen. (3) het krediet van het onderzoeksproject. Hieronder volgt een overzicht van: A - De verplichte vakken (42) credit: Onderzoeksmethoden en kwantitatieve analyse in business administration Financiering van bedrijven en financiële analyse De fundamenten van marketing Management informatie systemen efficiëntie management en productiviteit Hedendaagse management en organisatiegedrag Geavanceerde Marketing Global Environment Zaken Human Resources Management Advance Strategic Management Elektronische handel Investeringsanalyse administratieve economie Administratieve en boekhoudkundige kosten B - Optionele cursussen (3) credit: Studenten kiezen met de leiding van de begeleider en de goedkeuring van de afdelingsvoorzitter (3) en worden aangenomen uit de volgende facultatieve: International Finance Planning en ontwikkeling van human resources Financial Management Strategy Strategic Marketing Management Strategic Management Productivity C - Het onderzoeksproject (3) krediet: Onderzoeksproject [-]