MBASTUDIES.NL

2 Beste Deeltijd Executive MBA Opleidingen in Mexico

Een Executive MBA (EMBA) graad is bedoeld voor ervaren professionals die bereid zijn om de vaardigheden die nodig zijn om te werken in de uitvoerende leiderschap en management posities te verwerven. Programma's verkennen van de fijne kneepjes van het leiderschap, financiën, marketing en andere relevante onderwerpen.

Een MBA of Master of Business Administration is een tweejarige opleiding. Om een ​​MBA na te streven, studenten moeten eerst hebben een Bachelor in een gerelateerd veld ontvangen. In een MBA-programma, ontvangen de studenten zakelijke-gerelateerde cursussen die ze gekwalificeerd zijn om te werken en te beheren bedrijven en bedrijven.

 

Mexico is een van de meest populaire toeristische landen op de planeet. Het land heeft zowel tropische en gematigde zones zodat studenten de beste tijd hier. Als je wilt studeren voor uw cursus in de Nationale Autonome Universiteit van Mexico, zal het een schitterend leven met veel entertainment in het land ook.

Deeltijd Executive MBA-Opleiding in Mexico

gevonden resultaten Filter

MBA voor executives

IESA - Instituto de Estudios Superiores de Administración
Campus Deeltijd Oktober 2019 Venezuela Caracas Panama Panama Stad China Sjanghai Colombia Bogotá Frankrijk Parijs Mexico Buenavista Verenigde Staten New Orleans +11 more

De Executive MBA biedt een strategische, multidisciplinaire en systematische mening van het management, methodieken en innovatieve leerervaringen ...

EGADE - WP Carey Executive MBA

EGADE Business School
Campus Deeltijd 15 maanden Augustus 2020 Mexico Mexico Stad

Investeer in een Executive MBA van wereldklasse die u voorbereidt op meer senior leiderschapskansen en u verbindt met een krachtig wereldwijd netwerk.