MBASTUDIES

Executive MBA's in Modemanagement 2020

Het behalen van een bedrijfsdiploma terwijl het een werknemer lijkt, lijkt complex, maar de opleiding Executive Master of Business Administration kan een effectieve manier zijn om dit te doen. Deze geavanceerde graad is ontworpen om studenten dwingende onderwijs in het bedrijfsleven en financiën te bieden met gelijktijdige praktische werkervaring.

Wat is een EMBA in Fashion Management? Modemanagement bestudeert de organisatorische verantwoordelijkheden van de snelle en creatieve mode-industrie. Dit type programma biedt een geavanceerde verkenning van de leiderschapsvaardigheden, -technieken en -methoden die professionals in modemanagement nodig hebben. Cursussen in dit programma kunnen interpersoonlijke communicatie, conflictbemiddelingstechnieken, wereldwijde financiën, methoden voor bedrijfsbeheer en meer omvatten. Veel scholen nemen naast traditionele lessen lessen intensieve workshops en peer-to-peer-leermogelijkheden in.

Werkgevers uit vrijwel elke sector kunnen de bruikbare eigenschappen waarderen die managementwetenschappers bezitten. Deze personen hebben over het algemeen sterke communicatieve vaardigheden en zijn zeer strategische besluitvormers. Velen hebben ook een creatief karakter, wat kan helpen bij het oplossen van verschillende problemen.

De kosten van een EMBA-diploma kunnen worden beïnvloed door het aantal vereiste vakken, de locatie van het programma en het type universiteit dat de graad aanbiedt. In sommige gevallen kunnen studenten financiële steun of beurzen gebruiken om de kosten van het behalen van een diploma te helpen betalen.

De mode-industrie is een voortdurend veranderend veld, maar carrières in modebeheer zijn de afgelopen decennia een permanente noodzaak gebleven. Hoewel velen proberen om carrière te maken in dit zeer competitieve veld, kunnen afgestudeerden met een hogere graad hun kansen op werk verbeteren. Deelnemers aan het programma overwegen loopbanen in luxe merchandising, merkbeheer, detailhandel / verkoop, public relations en modejournalistiek. Sommige functies kunnen zijn: werken als een modemarktster, bedrijfsmanager, stylist of productiemanager.

Verschillende universiteiten bieden een EMBA in Fashion Management. Met deze graad kunnen studenten uit verschillende delen van de wereld tegelijkertijd studeren en werken. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

1 Resultaten in Modemanagement Filter

wereldwijde mode beheer executive mba

Institut Francais de la Mode
EMBA
<
Deeltijd
Engels
Campus

De Global Fashion Management is een part-time opleiding en de enige Executive MBA in de mode en design management, waarmee de deelnemers om hun carrière voort te zetten.

Lees meer