$close

Filters

Resultaten weergeven

EMBA Programma's in Mode 2022

Een EMBA of Executive MBA-programma, is een graduaat in business administration. Deze unieke opleiding is vooral voor zakelijke leiders die al semi-opgericht in hun vakgebied. De mate kan hen helpen verhuizen naar het volgende niveau van hun specifieke branche. Wat is een EMBA in de mode? Deze graad is ideaal voor degenen die al werkzaam zijn professionals in de mode-industrie. Studenten die dez… Meer informatie

Een EMBA of Executive MBA-programma, is een graduaat in business administration. Deze unieke opleiding is vooral voor zakelijke leiders die al semi-opgericht in hun vakgebied. De mate kan hen helpen verhuizen naar het volgende niveau van hun specifieke branche.

Wat is een EMBA in de mode? Deze graad is ideaal voor degenen die al werkzaam zijn professionals in de mode-industrie. Studenten die deze opleiding voort te zetten in het algemeen in staat om te leren van de industrie specialisten. Ze nemen cursussen zoals wereldwijde supply chain en distributie, strategische branding en marketing management, product portfolio management en strategisch financieel management. Veel programma's laten de studenten om te studeren door middel van een combinatie van face-to-face en online cursussen. Ze zijn vaak in staat om netwerkevenementen bij te wonen om belangrijke contacten te leggen om te helpen kick-start van hun carrière.

Er zijn veel voordelen aan het verkrijgen van een EMBA in de mode, de grootste is de mogelijkheid om door te gaan in je carrière. Studenten verwerven inzicht dat ze niet kunnen ervaren op het werk, en een zekere mate kan ze meer waard in het personeelsbestand te maken.

De kosten in verband met een EMBA variëren afhankelijk van de instelling. Veel programma's zorgen voor flexibel leren, waarvan de totale kosten kunnen beïnvloeden. Om zo goed mogelijk geïnformeerd te zijn, is het een goed idee om contact op met de opnames afdeling van een instelling waarin je geïnteresseerd bent.

Afgestudeerden van het programma worden vaak senior managers in de mode-industrie. Door deze unieke opleiding, studenten gebruiken het programma niet om werk te vinden in hun gewenste veld, maar eerder om hun status in hun huidige veld te verheffen. Daarom is afgestudeerden van het programma in de mode zijn vaak in staat om te bewegen in een bedrijf en neem het op grotere projecten.Kunnen zij in staat om plannen en procedures die een keer niet beschikbaar voor hen waren te starten als gevolg van hun toegenomen kennis.

EMBA graden zijn vaak beschikbaar voor zowel een volledige en part-time. Cursussen zijn ook soms beschikbaar, zowel op de campus en online, en veel programma's bieden cursussen 's nachts en in het weekend om werkende professionals tegemoet te komen. Om meer te leren, te zoeken naar uw programma in en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
$format_list_bulleted Filters
Sorteer op:
Aanbevolen Nieuwste Titel
Institut Francais de la Mode

De Global Fashion Management is een part-time opleiding en de enige Executive MBA in de mode en design management, waarmee de deelnemers om hun carrière voort te zetten.

De Global Fashion Management is een part-time opleiding en de enige Executive MBA in de mode en design management, waarmee de deelnemers om hun carrière voort te zetten. -
EMBA
Deeltijd
Engels
Campus