MBASTUDIES.NL

Beste Deeltijd Executive MBA Programma's in de Verenigde Tilburg van Nederlanden 2019

Een EMBA of Executive MBA is een graduate-level business graad voor professionals en executive. Het stelt hen in staat om business executive onderwijs en werk studeren tegelijk.

Een Master of Business Administration (MBA) wordt uitgereikt aan afgestudeerden na voltooiing van twee jaar van geavanceerde en gespecialiseerde studie over onderwerpen zoals business, management, finance en accounting. Het verdienen van een MBA kan afgestudeerden geven een concurrentievoordeel ten opzichte van andere sollicitanten in een agressieve arbeidsmarkt.

 

De mensen, de taal en cultuur van Nederland wordt aangeduid als "Nederlandse ". Een modern Europees land vandaag, Nederland bewaard zijn sterk internationaal karakter en staat bekend om zijn liberale mentaliteit. Nederland kent vele universiteiten. Het land heeft onlangs hun eigen titels omgezet in de bachelor / master-systeem.Er zijn twee types van universiteiten: Academic (met meer aandacht voor theoretische kennis, alias "Universiteit ") of Applied Sciences (met meer aandacht voor praktische kennis, alias "Hogeschool ")

De prachtige stad Tilburg staat bekend als een perfecte vakantie plek. Echter, niet veel mensen zijn zich ervan bewust dat deze plaats heeft een aantal goede onderwijsinstellingen zoals de Universiteit van Tilburg - School of Economics and Management. Deze universiteiten staan ​​bekend om kwalitatief goed onderwijs en hebben goede business studies afdelingen.

Deeltijd EMBA in de Verenigde Tilburg in Nederland

gevonden resultaten Filter

Parttime Executive MBA

TIAS School for Business and Society
Campus Deeltijd 2 jaren September 2019 Nederlanden Tilburg Utrecht +1 more

Een part-time Executive MBA-certificaat van een van Europa's meest gerespecteerde business schools. Biedt onmiddellijke voordelen voor zowel deelnemers als bedrijven: betere kennis, netwerken en persoonlijke vaardigheden.