MBASTUDIES.NL

3 Beste Deeltijd EMBA's in Nigeria

Voor degenen die een aanzienlijke hoeveelheid professionele ervaring hebben vergaard en zijn klaar om te werken in een meer prominente positie, een Executive MBA (EMBA) is de volgende stap. Cursussen op de boekhouding, leiderschap en financiering behoren tot de onderwerpen verkend.

Een Master of Business Administration (MBA) is een graduaat dat ongeveer twee jaar van de studie neemt om te ontvangen. Personen die deze graad winst belangrijke kennis en ervaring op het gebied van business en management te verdienen, en in staat zijn om snel een baan te vinden als gevolg van de verbetering van hun bekwaamheden.

 

Om toegelaten te worden in de Nigeriaanse universiteiten (zowel publieke als private universiteiten zijn in elke staat van de federatie waaronder de FCT) krijgen, een aspirant-student heeft om te zitten voor en met succes afleggen van de UME (Universiteiten Matriculation Examination) dat wordt beheerd door JAMB (Joint Toelating en Matriculation Board). Ook individuele universiteiten regelmatig scherm potentiƫle kandidaten om ervoor te zorgen dat ze up-to-par voor universitair niveau werk in Nigeria.

Deeltijd Executive MBA in Nigeria

gevonden resultaten Filter

Executive MBA

Business School Netherlands, Nigeria
Campus Deeltijd 24 maanden Vraag informatie aan Nigeria Lagos

Onze Action Learning Executive MBA brengt executive professionals samen tot junior executives uit verschillende staten van Nigeria en sectoren van de economie.

modulaire executive mba

Pan-Atlantic University - Lagos Business School (LBS)
Campus Deeltijd 2 jaren Maart 2020 Nigeria Lagos

Het Modulair Executive MBA-programma van Lagos Business School is een intensief programma dat is ontworpen voor drukke professionals op zoek naar kwaliteit management onderwijs die flexibiliteit combineert met een sterke academische achtergrond

emba

Pan-Atlantic University - Lagos Business School (LBS)
Campus Deeltijd 24 maanden Maart 2020 Nigeria Lagos

De EMBA in Lagos Business School, pan-Afrikaanse universiteit is een verkwikkende en intensief programma, ontworpen om potentiƫle leidinggevenden voor te bereiden op hogere leiding