MBASTUDIES.NL

Deeltijd EMBA's in Noord-Amerika 2020

Het EMBA opleidingen zijn flexibele en betaalbare opties onderwijs voor voltijd werkende professionals. In de huidige 's arbeidsmarkt, het ' s niet makkelijk om een ​​concurrentievoordeel te vinden. Zowel werkenden en werklozen kijken naar een EMBA.

Een Master of Business Administration of MBA is een twee jaar graduate niveau mate waarin individuen kunnen nastreven na het behalen van een Bachelor. Het verdienen van een MBA kan helpen afgestudeerden krijgen de belangrijke kennis, vaardigheden en ervaring die ze nodig hebben om een ​​carrière te beginnen in de corporate wereld.

 

De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, ook wel bekend als de "USA ", de "Amerikaanse ", de "Verenigde Staten ", "America ", of gewoon "de Staten ". Het verzamelt ook meer dan 310 miljoen mensen die de derde grootste bevolking van de wereld 's. Het omvat dichtbevolkte steden met uitgestrekte voorsteden, en uitgestrekte, onbewoonde en natuurlijk mooie gebieden tegelijk.

EMBA in Noord-Amerika Deeltijd

gevonden resultaten Filter

Executive MBA

Krannert Executive Education, Purdue University
Combinatie van online en op de campus Deeltijd 19 maanden Vraag informatie aan Verenigde Staten Lafayette

Het EMBA-programma van Purdue biedt al meer dan 30 jaar educatieve oplossingen voor professionele professionals. Het programma biedt de beste Krannert-faculteit en sprekers die bekend staan ​​om hun expertise. Het wordt consequent gerangschikt onder de topprogramma's ter wereld.

Sonoma MBA-programma's

California State University Sonoma
Campus Combinatie van online en op de campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaren November 2020 Verenigde Staten Rohnert Park +2 more

De School of Business and Economics aan de California State University, Sonoma (Sonoma State University) biedt vier AACSB-geaccrediteerde MBA-programma-opties, waaronder de Sonoma Executive MBA, Sonoma Executive MBA in Wine Business, Sonoma MBA en Sonoma MBA in Wine Business. De Sonoma MBA's worden geleverd volgens een flexibel schema dat is ontworpen voor werkende professionals. Onze programma's hebben een 50-50 man-vrouwverhouding. Studenten vertegenwoordigen verschillende industrieën, waaronder boekhouding, energie, overheid, transport, alcoholische dranken, consumentenverpakkingen, retail consulting, financiële diensten, non-profit, technologie, entertainment en gezondheidszorg, onder andere sectoren. Return on education: • In 2017 en 2018 afgestudeerden van onze Sonoma Executive MBA-programma's rapporteerden een gemiddelde salarisverhoging van 25%. • 45% van de 2018 afgestudeerden van onze Sonoma MBA-programma's meldden dat ze een promotie ontvingen tijdens het bijwonen van de programma's. Meer informatie: http://web.sonoma.edu/mba

De Executive MBA

Smartly
Online Deeltijd 12 maanden Open Inschrijving Verenigde Staten Washington

De Executive MBA combineert ons bekroonde MBA-curriculum met extra cursussen die zijn ontwikkeld voor professionals uit het midden van de carrière en ondernemers. Met meer groepsprojecten en exclusieve toegang tot wereldwijde netwerkevenementen, verbindt de EMBA het leren met alumni en carrièremogelijkheden.

Online Executive MBA (EMBA)

Howard University
Online Deeltijd 18 maanden September 2020 Verenigde Staten Washington

Howard University Online Online Executive MBA (EMBA) is een gedistingeerde graad van een nationaal erkende businessschool, gericht op het onderzoeken van echte zakelijke oplossingen.

Executive MBA

University of Tampa - Sykes College of Business
Campus Deeltijd 21 maanden Januari 2020 Verenigde Staten Tampa

Het AACSB-geaccrediteerde Executive MBA-programma is ontworpen voor ervaren professionals die op zoek zijn naar een collaboratieve en interdisciplinaire aanpak om de kunst van leiderschap in de nieuwe economie te beheersen.

Parttime Executive MBA

Hult International Business School
Campus Deeltijd 18 - 24 maanden Augustus 2020 Verenigd Koninkrijk Londen Verenigde Arabische Emiraten Dubai Verenigde Staten Cambridge +4 more

Integreer uw opleiding in een druk werk- en thuisleven door aan te passen waar, hoe en wat u studeert met het zeer flexibele parttime Global Executive MBA-programma van Hult .

Executive MBA

Goizueta Business School
Combinatie van online en op de campus Deeltijd 16 - 20 maanden September 2020 Verenigde Staten Atlanta

Emory's modulaire MBA voor leidinggevenden is een wereldwijd erkende hybride MBA met een innovatief, bedrijfsvriendelijk schema, ontworpen voor senior executives en ervaren professionals. Word lid van onze modulaire MBA voor leidinggevenden en ontdek nieuwe manieren om de bedrijfsprestaties en je carrière te verbeteren.

International Executive Master in Business Administration

Mantissa College
Campus Voltijd Deeltijd 13 - 15 maanden Open Inschrijving Maleisië Kuala Lumpur Verenigde Staten Fullerton +3 more

Het IEMBA-programma is een belangrijk bestanddeel van de postdoctorale portefeuille. Het biedt mogelijkheden voor zowel academische ontwikkeling als loopbaanontwikkeling. Het IEMBA-programma biedt studenten het vooruitzicht op permanente educatie en professionele ontwikkeling.

Executive MBA (EMBA)

Tulane A B Freeman School of Business
Campus Deeltijd 17 maanden Januari 2020 Verenigde Staten New Orleans

Het Tulane Executive MBA (EMBA) programma brengt managers en professionals samen met zeven of meer jaar professionele werkervaring. Dit alternatieve weekend MBA-programma voor leidinggevenden biedt de geavanceerde zakelijke kennis en managementvaardigheden die nodig zijn om hogere uitdagingen aan te gaan, carrièremogelijkheden te verbeteren en bedrijfsgroei te stimuleren.

Executive MBA

Case Western Reserve University, Weatherhead School of Management
Campus Voltijd Deeltijd 21 maanden Vraag informatie aan Verenigde Staten Cleveland +1 more

De Executive MBA-programma Weatherhead (EMBA) is gebaseerd op een opvallende, voortdurend vernieuwd afgestudeerde curriculum dat ervaren kandidaten naar een nieuw niveau als zakelijke professionals en leiders neemt.

EGADE - WP Carey Executive MBA

EGADE Business School
Campus Deeltijd 15 maanden Augustus 2020 Mexico Mexico Stad

Investeer in een Executive MBA van wereldklasse die u voorbereidt op meer senior leiderschapskansen en u verbindt met een krachtig wereldwijd netwerk.

Executive MBA Americas

Cornell SC Johnson College of Business, Cornell University
Campus Online Deeltijd 17 maanden Juni 2020 Verenigde Staten Ithaca +1 more

Jouw weekend, jouw stad - verdien een Ivy League MBA dicht bij huis.

Online Executive MBA

Rochester Institute of Technology (RIT)
Online Deeltijd 17 maanden Januari 2020 Verenigde Staten Rochester

De online executive MBA is ontworpen voor professionals van het midden- tot hogere niveau die hun bedrijfs- en leiderschapsvaardigheden willen verbeteren om hun prestaties te verbeteren, grotere verantwoordelijkheden op zich te nemen en zich effectief te positioneren voor toekomstige kansen. De flexibiliteit van het online formaat cultiveert samenwerking maar maakt ook afstandsonderwijs mogelijk. Bij RIT weten we dat leidinggevenden meer willen dan een eenvoudige overdracht van zakelijke en managementtheorieën en concepten. Ze willen een hoge mate van betrokkenheid bij de faculteit en vooral bij hun leeftijdsgenoten. Ze willen de gelegenheid hebben om te discussiëren, argumenteren, concurreren en samen te werken met andere doorgewinterde managers over strategische en actuele kwesties en projecten. Dit zijn de essentiële kenmerken van de online executive MBA en een die directe en onmiddellijke toepasbaarheid heeft op hun eigen professionele ontwikkeling.

EMBA

The University of Notre Dame, Mendoza College of Business
Campus Deeltijd 17 - 21 maanden September 2020 Verenigde Staten Notre Dame Chicago +1 more

Zakelijke leiders moeten meer dan alleen technische vaardigheden; ze moeten de capaciteit, moed, perspectief en karakter om effectieve, strategische leiders. De Notre Dame Executive MBA-programma, op de 15e plaats wereldwijd door zowel The Economist en Bloomberg Businessweek, leert zakelijke leiders om het grote geheel te begrijpen en rijden het succes op de werkvloer ...

Uitvoerende mba in gezondheidszorg management

Oakland University School of Business Administration
Campus Deeltijd 21 maanden Vraag informatie aan Verenigde Staten Rochester

Ontworpen om gezondheidswerkers inzicht te geven in de managementconcepten en vaardigheden die hen zullen helpen bij het effectief beheer in de zorgsector