Afstandsonderwijs Executive MBA Programma in Ondernemerschap

Beste Afstandsonderwijs Executive MBA Programma's in Ondernemerschap 2018/2019

Ondernemerschap

Zodra u een graduaat in het bedrijfsleven hebben verkregen en hebben aanzienlijke hands-on ervaring, de volgende stap is een Executive MBA (EMBA). Programma's combineren fundamentals, zoals finance, accounting en marketing met leiderschap studies om je in high-level executive en management posities.

In deze veranderende wereld van het ondernemerschap, succesvolle ondernemers en managers moeten worden uitgerust met de kennis en vaardigheden die ze nodig hebben om hun weg te lopen door hun zakelijke doelstellingen. Het hebben van een MBA in ondernemerschap geeft je de rand want het levert u een duidelijk inzicht in hoe u uw creatieve, zakelijke idee├źn te navigeren, en zet ze in beton succes. Of je wilt de wereld van ondernemers te sluiten of wilt stijgen in de corporate ladder, zal dit programma u begeleiden hoe om ze te laten gebeuren.

Omgaan met openbare universiteiten is verre van een optimale optie. Particuliere scholen bieden veel betere steun in uw afstandsonderwijs ervaring. Verschillende online universiteit trekt docenten en studenten op grote afstand van over de hele wereld. Dit vergroot de diversiteit in een afstandsonderwijs klas en produceert uitdagende gesprek onder die van enorm uiteenlopende gemeenschappen, gewesten, en verre culturen.

Afstandsonderwijs EMBA in Ondernemerschap

Lees meer

EMBA in Executive Management and Entrepreneurship

California Institute of Advanced Management
Online Voltijd Deeltijd 11 - 22 maanden September 2019 Verenigde Staten El Monte +1 more

CIAM 's Uitvoerend Management [+]

Geen tests meer of examens.

CIAM 's Uitvoerend Management

Geen GMAT of GRE vereist.

CIAM gelooft in praktische, functionele en toepasbare kennis - geen testscores op een stuk papier, dus we hebben de GMAT of GRE niet nodig als toelatingsvereiste.

Beschikbaar zowel online als op de campus

Ons ultramoderne online platform biedt 24 uur per dag online toegang tot cursusmateriaal, over meerdere platforms en onze kleine klasgroottes bieden een rijke interactie met onze begaafde faculteit - allemaal ontworpen om de beste leeromgeving voor u te bieden. Het 36-krediet uur MBA-programma is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van werkende professionals in een breed scala van zakelijke gebieden. Meerdere baanopties, weekend- / nachtlessen, lage collegegelden en gespecialiseerde faculteiten maken CIAM de beste keuze voor je MBA.... [-]