MBASTUDIES

Deeltijd EMBA Opleidingen in Ondernemerschap 2020 in Europa

Zodra u een graduaat in het bedrijfsleven hebben verkregen en hebben aanzienlijke hands-on ervaring, de volgende stap is een Executive MBA (EMBA). Programma's combineren fundamentals, zoals finance, accounting en marketing met leiderschap studies om je in high-level executive en management posities.

Degenen met het plan van het creëren van een bedrijf wilt misschien een MBA in ondernemerschap na te streven. De cursussen in dit programma kunnen studenten te voorzien van alle van de vaardigheden die ze nodig hebben om te helpen hun bedrijf een succes geworden in de moderne markt.

Europa is, volgens afspraak, een van de wereld 's zeven continenten. Bestaande uit de meest westelijke punt van Eurazië, Europa is meestal verdeeld van Azië door de waterscheiding scheidt van de Oeral en de Kaukasus-gebergte, de Oeral rivier, de Kaspische en de Zwarte Zee, en de waterwegen verbindt de Zwarte en Egeïsche Zee.

Executive MBA-Opleiding Deeltijd in Ondernemerschap in Europa

5 Resultaten in Ondernemerschap, Europa Filter

Executive MBA

EDHEC Business School
EMBA 01 September 2020 Deeltijd Engels Campus

De Edhec Executive MBA is een drievoudig geaccrediteerd programma van een van de beste business schools in Europa. Het is ontworpen voor ervaren managers, ondernemers en hoger ...

Lees meer

Executive MBA Grenoble Ecole de Management Frankrijk, Istanbul-Cohort Programma in samenwerking met

41 North Business School
EMBA 01 September 2020 Online en Campus gecombineerd Deeltijd Engels Online en Campus gecombineerd Campus Online

Grenoble Ecole de Managment (GEM), biedt een parttime Executive MBA aan in Istanbul, Turkije, in samenwerking met 41 North Business School .

Lees meer

Parttime Executive MBA

Hult International Business School
EMBA 01 August 2020 Deeltijd Engels Campus

Integreer uw opleiding in een druk werk- en thuisleven door aan te passen waar, hoe en wat u studeert met het zeer flexibele parttime Global Executive MBA-programma van Hult .

Lees meer

Internationaal uitvoerend MBA

HEC Paris in Qatar
EMBA Februari 2020 Deeltijd Engels Campus

De International Executive MBA is een praktisch en intensief programma dat is ontwikkeld om u inzicht te verschaffen in de sociale, economische en milieuaspecten van internati ...

Lees meer

Executive MBA Innovatie en Ondernemerschap

Ionis School of Technology and Management
EMBA 01 September 2020 Voltijd Frans Campus

De MBA Management and Cyber-security trein experts die in staat waren om een ​​veilige omgeving om de mogelijkheden en uitdagingen van de evolutie van de moderne onderneming a ...

Lees meer