Deeltijd EMBA Opleiding in Openbaar Bestuur

Top Deeltijd Executive MBA Opleidingen in Openbaar Bestuur 2018

Openbaar Bestuur

Bedoeld voor professionals die al aanzienlijke hands-on kennis, de postdoctorale Executive MBA (EMBA) graad is bedoeld om studenten de tools die nodig zijn om vooruitgang te boeken in hun loopbaan te geven. Je kunt werken tijdens de studie, omdat de real-world ervaring verrijkt de leeromgeving.

Een MBA in Public Focus is een programma dat is ontworpen voor studenten die willen hun carrière op te bouwen in het openbaar bestuur. Studenten krijgen de kennis en vaardigheden met betrekking tot sociale en milieukwesties, en verwerven zij de tools om het beheer te gebruiken om deze problemen aan te pakken. Daarom verwerven de studenten het voordeel aan een van de top op toekomstige werkgevers 'lijst deelnemen aan de publieke sector, die op zoek zijn naar de juiste mensen de klus te klaren zijn.

Deeltijd Executive MBA-Opleiding in Openbaar Bestuur

Lees meer

Executive MBA - moderne managementtechnieken in Public Administration

Formato Educativo
Online en Campus gecombineerd 10 maanden November 2018 Spanje Madrid Spain Online

Dit programma Dirigo professionals die de ontwikkeling of de zorg voor hun werk op het gebied van openbaar bestuur te ontwikkelen met een duidelijk engagement om de efficiëntie en kwaliteit in de dienstverlening aan de burgers. Deze professionals hebben geschikt voor zowel degenen die leidende rol spelen in elk niveau van het ambtenarenapparaat (centrale overheid, regionale en gemeentelijke) en al diegenen die willen hun kennis en vaardigheden voor persoonlijke en professionele vooruitgang te verbeteren. [+]

Referentiemodel:

In een veranderende wereld, in het tijdperk van onzekerheden, sterke en oplosmiddel staten nodig zijn. En het belangrijkste instrument, zou de administratie van de algemene belangen van de burgers te dienen. Te dien einde, we bieden een bedrijf dat gespecialiseerd is in innovatieve methoden en technieken van het management en de publieke sector management training. Aldus bij te dragen aan mensen die hun werk te ontwikkelen of wilt u om het te ontwikkelen in de publieke sfeer zijn een echte aanwinst in het vormgeven van het welzijn van onze samenlevingen.

GERICHT OP:/>

Professionals die de ontwikkeling of de zorg voor hun werk op het gebied van openbaar bestuur te ontwikkelen met een duidelijk engagement om de efficiëntie en kwaliteit in de dienstverlening aan de burgers. Deze professionals hebben geschikt voor zowel degenen die leidende rol spelen in elk niveau van het ambtenarenapparaat (centrale overheid, regionale en gemeentelijke) en al diegenen die willen hun kennis en vaardigheden voor persoonlijke en professionele vooruitgang te verbeteren.... [-]