close

Filters

Resultaten weergeven

EMBA Programma's in Operationeel Management 2020

Gewoonlijk beschikbaar na het behalen van een bachelordiploma, richt een EMBA zich meestal op studenten die hun loopbaan in de loop van meerdere jaren hebben ontwikkeld. Dit type programma kan voortbouwen op kennis die studenten hebben opgedaan in de werkwereld om hen een dieper inzicht te geven in hun gekozen beroepsveld. Wat is een EMBA in operationeel management? Dit type programma bereidt st… Meer informatie

Gewoonlijk beschikbaar na het behalen van een bachelordiploma, richt een EMBA zich meestal op studenten die hun loopbaan in de loop van meerdere jaren hebben ontwikkeld. Dit type programma kan voortbouwen op kennis die studenten hebben opgedaan in de werkwereld om hen een dieper inzicht te geven in hun gekozen beroepsveld.

Wat is een EMBA in operationeel management? Dit type programma bereidt studenten doorgaans voor op leidinggevende functies door hen deskundige kennis te bieden op het gebied van strategie, bedrijfsbeheer en financiën. Cursussen hebben de neiging om algemene onderwerpen te behandelen, zoals toeleveringsketens, projectbeheer en productieplanning. Het doel van dit programma is meestal om studenten te helpen begrijpen hoe bedrijfsfuncties op verschillende niveaus functioneren en hoe een bedrijf wereldwijd opereert.

Studenten die deelnamen aan een EMBA in het programma voor operationeel management ontwikkelen meestal verschillende kritische vaardigheden die hen kunnen helpen in hun loopbaan en in hun persoonlijke leven. Veel studenten cultiveren leiderschapsvaardigheden, waardoor ze kunnen slagen in leidinggevende functies. Sterke analytische vaardigheden zijn ook nuttig voor het begrijpen van bedrijfsstrategieën en vaardigheden voor het oplossen van problemen kunnen nuttig zijn in alle aspecten van het leven.

Studenten die willen weten hoeveel het kost om een ​​EMBA-programma te voltooien, moeten rechtstreeks contact opnemen met scholen van interesse. Omdat elke universiteit anders is, variëren de prijzen voor dit type programma.

Met een sterke achtergrond in operationeel management, kunnen studenten de mogelijkheid hebben om uit te blinken in vele carrières, inclusief supply chain managers. Anderen kiezen ervoor om beheerders van voorraadbeheersing te worden, en sommigen volgen een carrière als bedrijfsadviseur. Velen besluiten logistiek managers of bedrijfsanalisten te worden. Banen als operationele ingenieurs of magazijnmanagers kunnen ook beschikbaar zijn, of studenten kunnen kiezen om te werken als projectmanagers.

Hoewel het volgen van lessen op de campus nog steeds een haalbare optie is, wordt het inschrijven in online cursussen steeds populairder. Online klassen laten studenten meestal toe om hun eigen schema's te maken. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
format_list_bulleted Filters
Ottawa University
Phoenix, Verenigde Staten

De Executive Master's in Business Administration-Operational Effectivity programma biedt studenten professionele professionele studie van hoge kwaliteit in het bedrijfsleven. ... +

De Executive Master's in Business Administration-Operational Effectivity programma biedt studenten professionele professionele studie van hoge kwaliteit in het bedrijfsleven. Cursussen bevatten persoonlijke waarden en professionele ethiek. Cursussen worden aangeboden op onze Phoenix-campus. -
EMBA
Online en Campus gecombineerd
Voltijds
2 jaren
Engels
Combinatie van online en op de campus
Campus
Online
 

TIP! Als u een school vertegenwoordigt en uw opleidingen aan onze vermeldingen wilt toevoegen, Neem hier contact met ons op