EMBA in Organisatiemanagement

Top 3 Executive MBA Programma's in Organisatiemanagement 2019

In tegenstelling tot typische voltijdse masterprogramma's is een Executive Master of Business Administration een diploma dat is gericht op werkende professionals die op zoek zijn naar deeltijdonderwijs om hun carrière te bevorderen. Van aanvragers wordt verondersteld dat ze al een aanzienlijke werkervaring hebben, dus het tempo is anders dan bij een conventionele MBA.

Wat is een EMBA in organisatiebeheer? Dit programma biedt verdere studie aan studenten in het personeel over de technische en persoonlijke aspecten van het beheer van een organisatie. Cursussen leggen doorgaans de nadruk op effectieve teamontwikkeling door zowel een breed, organisatorisch perspectief als door inzicht in individuele kenmerken en gedragingen. Studenten kunnen worden belast met het beoordelen van oplossingen voor complexe bedrijfsproblemen met betrekking tot personeelsbeheer, ethische en sociale kwesties en effectieve communicatie en gedrag van de groep.

Door een EMBA te nemen in Organisatiebeheer, hebben studenten de mogelijkheid om besluitvormings- en interpersoonlijke vaardigheden verder te ontwikkelen die cruciaal zijn voor elke managementrol. Ze kunnen ook een beter begrip ontwikkelen van onderzoekstechnieken en een bredere context van ethiek zoals toegepast op management.

Een EMBA in Organisatiebeheer kan meestal binnen een tot twee jaar worden voltooid. Aangezien de cursussen in deeltijd worden gevolgd, is de cursus vaak intensiever om te compenseren. De collegegeldkosten variëren op basis van school en programma, en studenten moeten vooraf onderzoek doen om meer te weten te komen.

Organisatorisch management omvat een aantal functies in particuliere of openbare bedrijven die rechtstreeks met werknemers werken. Afgestudeerden met een EMBA in Organisational Management zijn over het algemeen uitgerust om te werken als human resources managers, maar ze kunnen ook in aanmerking komen voor meer betrokken posities, zoals trainings- en ontwikkelingsmanagers, vanwege hun EMBA-cursussen en hun eerdere werkervaring. Een andere optie is werken als operations research analist, het uitvoeren van onderzoek en advies binnen een bedrijf over bemiddeling op de werkplek en organisatorische kwesties.

Een EMBA in organisatiemanagement is een waardevolle optie voor diegenen die al voltijds werken, met programma's die wereldwijd beschikbaar zijn, vaak via afstandsonderwijs om beter bij de werkroosters te passen. Ga voor meer informatie naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees meer

Executive MBA in internationale bedrijven in de infrastructuursector

Structuralia
Online en Campus gecombineerd Voltijd 650 uur October 2019 Spanje Alcobendas

De Executive MBA in bedrijven in de bouwsector is geworden, na zeventien edities, zowel in Madrid en Barcelona, ​​een referentie in de sector als een trainingsprogramma op business management in Spanje en Latijns-Amerika geleerd. Sinds 2010, toen de internationale versie werd gelanceerd, ze deelnemen studenten van achttien Latijns-Amerikaanse landen, met de steun en medewerking van de Organisatie van Amerikaanse Staten (OAS). De huidige situatie van de bouwsector wereldwijd en de noodzaak om de internationalisering van bedrijven te bevorderen is de reden voor het presenteren van deze internationale programma met name gericht op professionals uit zowel Europese als Amerikaanse Spaanstalige continent. [+]

Als u te identificeren met een van deze gevallen, dit is uw programma!

U wilt naar uw sector te bevorderen en professioneel te ontwikkelen in uw huidige prestaties. Ik wil graag naar een afdeling in uw huidige bedrijf of een bedrijf binnen uw branche en beroep te richten. Je hebt de illusie om te ondernemen en te voldoen aan de uitdaging van het maken van uw bedrijf of een initiatief op hun eigen. U wilt om te specialiseren in business management op het gebied van infrastructuur. Je denkt over de mogelijkheid om zich te ontwikkelen in Latijns-Amerika of Spanje en je kon van ervaringen met andere professionals zoals u in een kosmopolitische stad als Madrid te delen.

Het proces van globalisering die op dit moment is de productie van leads, alle professionals in het algemeen en de industrieel ingenieurs met name de noodzaak om open te staan ​​geografische mobiliteit zijn, afhankelijk van de kansen die zich kunnen voordoen in andere landen.... [-]


Mba executive management van professional services organisaties

Centro de Estudios Garrigues
Campus Deeltijd 272 uur October 2019 Spanje Madrid

De Executive MBA in Professional Service organisaties biedt de visie voor de algemene leiding, kenmerkend voor de MBA [+]

Executive MBA in Professional Service Organisaties

Professionele dienstverlenende organisaties hebben specifieke management functies die moeten reageren op degenen die hun positie vast te houden. De Executive MBA in Professional Service organisaties biedt de visie voor de algemene leiding, kenmerkend voor de MBA, met speciale aandacht voor de eigenaardigheden van die organisaties waarin de expertise van de professionals is een belangrijke troef.

Dirigido een:

• Managers, partners, managers en managers van advies-en accountantskantoren

• Partners, medewerkers en managers van advocatenkantoren, belastingadviseurs, economische adviseurs en financiële

• Leidinggevenden en managers RR adviesbureaus. HH. en headhunters... [-]


Executive Master in institutionele en onderwijsmanagement

OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland
Online Voltijd Deeltijd 12 - 24 maanden Open Inschrijving Zwitserland Zürich +1 more

Dit Executive Master (EMBA) bij institutionele en pedagogische beheer opleiding is ideaal voor studenten die direct na de middelbare school in hetzelfde gebied of soortgelijke werkte gedurende minstens 5 jaar in een leidinggevende functie, [+]

3 topuniversiteiten = 1 EUROPESE DEGREE Alle studenten moeten in aanvulling op ABMS Diploma een gezamenlijk diploma met de Universiteit van Dąbrowa Górnicza (WSB) en Taras Shevchenko National University. 3 Top European Universities = Best Virtual / Afstand Program = 1 Top Europees Diploma ZWITSERLAND + EU + top gerangschikt 500

Advance uw expertise op ABMS

Contact maken met leerlingen en leiders net als u in de programma's van onze online masteropleidingen. Je zal zo ver gaan als je geest zal u als een master student aan ABMS.

Voor academische onderzoekers en opvoeders

De Executive Master of institutionele en Educational Management (EMBA) betekent het volgende niveau van prestatie in elke academische discipline.... [-]