Filter
EMBA
Studievorm: Alles Tempo: Alles

Top Executive MBA Programma's in Organisatiemanagement 2019

In tegenstelling tot typische voltijdse masterprogramma's is een Executive Master of Business Administration een diploma dat is gericht op werkende professionals die op zoek zijn naar deeltijdonderwijs om hun carrière te bevorderen. Van aanvragers wordt verondersteld dat ze al een aanzienlijke werkervaring hebben, dus het tempo is anders dan bij een conventionele MBA.

Wat is een EMBA in organisatiebeheer? Dit programma biedt verdere studie aan studenten in het personeel over de technische en persoonlijke aspecten van het beheer van een organisatie. Cursussen leggen doorgaans de nadruk op effectieve teamontwikkeling door zowel een breed, organisatorisch perspectief als door inzicht in individuele kenmerken en gedragingen. Studenten kunnen worden belast met het beoordelen van oplossingen voor complexe bedrijfsproblemen met betrekking tot personeelsbeheer, ethische en sociale kwesties en effectieve communicatie en gedrag van de groep.

Door een EMBA te nemen in Organisatiebeheer, hebben studenten de mogelijkheid om besluitvormings- en interpersoonlijke vaardigheden verder te ontwikkelen die cruciaal zijn voor elke managementrol. Ze kunnen ook een beter begrip ontwikkelen van onderzoekstechnieken en een bredere context van ethiek zoals toegepast op management.

Een EMBA in Organisatiebeheer kan meestal binnen een tot twee jaar worden voltooid. Aangezien de cursussen in deeltijd worden gevolgd, is de cursus vaak intensiever om te compenseren. De collegegeldkosten variëren op basis van school en programma, en studenten moeten vooraf onderzoek doen om meer te weten te komen.

Organisatorisch management omvat een aantal functies in particuliere of openbare bedrijven die rechtstreeks met werknemers werken. Afgestudeerden met een EMBA in Organisational Management zijn over het algemeen uitgerust om te werken als human resources managers, maar ze kunnen ook in aanmerking komen voor meer betrokken posities, zoals trainings- en ontwikkelingsmanagers, vanwege hun EMBA-cursussen en hun eerdere werkervaring. Een andere optie is werken als operations research analist, het uitvoeren van onderzoek en advies binnen een bedrijf over bemiddeling op de werkplek en organisatorische kwesties.

Een EMBA in organisatiemanagement is een waardevolle optie voor diegenen die al voltijds werken, met programma's die wereldwijd beschikbaar zijn, vaak via afstandsonderwijs om beter bij de werkroosters te passen. Ga voor meer informatie naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees meer Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied:

1 Resultaten in Organisatiemanagement

OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland

Dit Executive Master (EMBA) bij institutionele en pedagogische beheer opleiding is ideaal voor studenten die direct na de middelbare school in hetzelfde gebied of soortge ... [+]

3 topuniversiteiten = 1 EUROPESE DEGREE Alle studenten moeten in aanvulling op ABMS Diploma een gezamenlijk diploma met de Universiteit van Dąbrowa Górnicza (WSB) en Taras Shevchenko National University. 3 Top European Universities = Best Virtual / Afstand Program = 1 Top Europees Diploma ZWITSERLAND + EU + top gerangschikt 500

Advance uw expertise op ABMS

Contact maken met leerlingen en leiders net als u in de programma's van onze online masteropleidingen. Je zal zo ver gaan als je geest zal u als een master student aan ABMS.

Voor academische onderzoekers en opvoeders

De Executive Master of institutionele en Educational Management (EMBA) betekent het volgende niveau van prestatie in elke academische discipline.... [-]

Zwitserland Zürich
Open Inschrijving
Voltijd
Deeltijd
12 - 24 maanden
Online
Lees meer in Nederlands