Filter
EMBA
Pakistan Studievorm: Alles Tempo: Alles

Top Executive MBA's in Pakistan 2019

Pakistan is een dichtbevolkt land met een rijke historie en cultuur. In de geglobaliseerde markt, is Pakistan uitgegroeid tot een aantrekkelijke locatie voor vele internationale studenten als scholen bieden vele opleidingen in vele sectoren. Onderwijsinstellingen in Pakistan proberen om meer multicultureel en geïnternationaliseerd.


EMBA Pakistan programma's zijn ontworpen voor professionals in de mid-career willen om naar leidinggevende posities. EMBA Pakistan is zo ontworpen dat studenten kunnen hun graad na te streven zonder onderbreking van hun loopbaan. Studenten van de EMBA Pakistan krijgt een solide basis in de business principles, zoals financiën, marketing, informatietechnologie, en ethiek, met een focus op het management. Studenten zullen leren om kritisch te denken om strategische beslissingen te nemen in een managementfunctie. Door middel van ervaringsleren, zal EMBA Pakistan studenten leren theorie toe te passen praktijk.


Neem een ​​kijkje door de EMBA Pakistan onderstaande opties en neem de volgende stap in de richting van je doelen!

Lees meer Lees Minder

gevonden resultaten

University of Management and Technology - Pakistan

MBA Executive is een baanbrekend initiatief met een superieure mix succesvol gerund door UMT, sinds zijn introductie in 1992 voor het eerst in Pakistan. Het is een releva ... [+]

MBA Executive

MBA Executive is een baanbrekend initiatief met een superieure mix succesvol gerund door UMT, sinds zijn introductie in 1992 voor het eerst in Pakistan. Het is een relevante IT-intensief programma voor professionals op zoek naar internationale carrière en leiderschap kansen. Tegenstelling tot de meeste andere educatieve en opleidingsprogramma's, het is flexibel en hoeft niet vertrekken uit het bedrijfsleven.

Geconfronteerd met een mondiaal concurrerend ondernemingsklimaat en ondersteund door geavanceerde informatie-en communicatietechnologie, zijn business organisatiestructuren verandert snel. Succes in deze nieuwe markt vereist teams van executives werkzaam doorheen de functies en grenzen. Vandaag de dag, de zakelijke leiders ervaring uitdagingen die uniek zijn verschillend van die van een generatie geleden. ... [-]

Pakistan Lahore
April 2020
Engels
Deeltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands