Executive MBA in Personeelsbeleid/Human Resources

Top EMBA Opleidingen in Personeelsbeleid/Human Resources 2019

Personeelsbeleid/Human Resources

Na het behalen van een bachelordiploma en het opbouwen van een loopbaan in de loop van meerdere jaren, besluiten veel mensen om een ​​EMBA na te streven. Deze graad verbetert meestal de kennis van studenten over de bedrijfswereld en kan leiden tot loopbaanontwikkelingen.

Wat is een EMBA in Human Resources? Het is een programma dat typisch is ontworpen om studenten een expertkennis te geven over de bedrijfswereld, met name over zakelijke communicatie. Cursussen hebben meestal betrekking op onderwerpen als marketing, financiën en managementtheorie. Om studenten te helpen meer inzicht te krijgen in het belang van bedrijfscommunicatie, kunnen ook algemene cursussen, zoals schrijven en boekhouden, in het programma worden opgenomen.

Een EMBA in Human Resources kan studenten helpen bij het cultiveren van veel vaardigheden die hun carrière kunnen bevorderen. Communicatievaardigheden kunnen een van de belangrijkste zijn die door het programma zijn ontwikkeld, en uitstekende kritisch denken vaardigheden kunnen ook nuttig zijn op het gebied van carrière. Probleemoplossend vermogen kan studenten helpen in hun loopbaan en in hun privéleven.

Om erachter te komen hoeveel een EMBA-programma kost, is het meestal het beste om rechtstreeks contact op te nemen met toekomstige scholen. Prijzen variëren drastisch tussen universiteiten, en de locatie kan de kosten van het programma beïnvloeden.

De gespecialiseerde kennis die studenten verdienen met een EMBA in Human Resources kan hen kwalificeren voor een breed scala aan interessante loopbanen. Veel studenten kiezen een loopbaan als technisch recruiter, terwijl sommige studenten een baan zoeken als plaatsingsmanagers. Degenen die van managementposities houden, geven er de voorkeur aan om als employee relations-manager te werken, terwijl anderen werk vinden als personeelsdirecteuren. Banen als compensatiemanagers of ontwikkelingsadviseurs zijn mogelijk ook beschikbaar. Studenten kunnen zelfs werk vinden als directeur personeelszaken voor grote bedrijven.

Voor veel studenten is flexibiliteit noodzakelijk bij het volgen van het hoger onderwijs. Online lessen volgen kan hen in staat stellen om hun opleiding in balans te brengen met hun persoonlijke leven. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

 

 

Lees meer