MBASTUDIES

EMBA Opleidingen in de Verenigde Wrocław in Polen 2021

Voor degenen die een aanzienlijke hoeveelheid professionele ervaring hebben vergaard en zijn klaar om te werken in een meer prominente positie, een Executive MBA (EMBA) is de volgende stap. Cursussen op de boekhouding, leiderschap en financiering behoren tot de onderwerpen verkend.

Polen, officieel de Republiek Polen, is een land in Centraal-Europa. Met een bevolking van 38 miljoen mensen, Polen is het 6e meest bevolkte land in de EU. EU / EER-studenten hebben geen visum nodig om te studeren in Polen. De kosten van levensonderhoud in Polen is een van de laagste in de Europese Unie.

Wrocław wordt beschouwd als de derde grootste centrum van het onderwijs in Polen. In dertig bekende instellingen, zijn er meer dan 135.000 studenten. De universiteit van Wrocław de stad biedt gezonde academische omgeving voor lokale en buitenlandse studenten.

Bedrijfskunde Studies in de Verenigde Wrocław in Polen

gevonden resultaten Filter

Executive MBA

Wroclaw University of Economics and Business
EMBA
<
Deeltijd
<
2 jaren
Engels
Campus

Executive MBA (Executive Master of Business Administration) - afgekort als EMBA - is een intensief parttime programma dat leidt tot een master in management. Studenten die naa ...

Lees meer