MBASTUDIES

EMBA Opleidingen in Portugal 2021

Portugal heeft hard gewerkt in de afgelopen jaren een hoge kwaliteit academische programma's in hun universiteiten en onderwijsinstellingen te bieden. Er is een toenemend aantal programma's aangeboden in het Engels, wat resulteert in meer en meer internationale studenten kiezen voor Portugal als bestemming voor een EMBA diploma.


EMBA Portugal is gestructureerd voor zakelijke professionals die hun carrières te stimuleren in management en uitvoerende leidinggevende posities. EMBA Portugal studenten krijgt een business knowledge base met een nadruk op management. Studenten van de EMBA Portugal in staat zijn om een ​​specialisatie gebied, zoals financiën, marketing, human resources of organisatorisch gedrag te kiezen. Afgestudeerden van de EMBA Portugal wordt verwacht dat zij in staat om strategisch en kritisch na te denken in het besluitvormingsproces, en de effectieve leiders en managers te worden.


Als EMBA Portugal klinkt interessant voor u, dan een kijkje hieronder te nemen door de opties en zoek het programma voor jou!   

gevonden resultaten Filter

Executive MBA

ISCTE Executive Education
EMBA
01 sep 2021
<
Deeltijd
31 jul 2021
Portuguese (Portugal)
Combinatie van online en op de campus
Campus
Online

De Executive MBA bij ISCTE Executive Education biedt deelnemers de ontwikkeling van essentiële vaardigheden voor management, in een competitief, complex en onderling verbonden ...

Lees meer

Executive MBA

ISAG - European Business School
EMBA
08 mrt 2021
<
Deeltijd
19 feb 2021
Engels
Portuguese (Portugal)
Combinatie van online en op de campus
Campus
Online

Bereid je voor op uitvoerende managementfuncties in KMO's en grote bedrijven met een gedegen voorbereiding op verschillende managementgebieden. Ontwikkeling van essentiële lei ...

Lees meer