Filter
EMBA
Studievorm: Alles Tempo: Alles

Beste EMBA Programma's in Projectmanagement 2019

Als je je inschrijft voor een EMBA-programma na een aantal jaren carrière te hebben opgebouwd, kunnen studenten hun ervaring gebruiken om hun opleiding te bevorderen. Dit type diploma geeft studenten meestal gespecialiseerde kennis in hun gekozen carrière.

Wat is een EMBA in projectmanagement? Dit soort programma helpt studenten bij het ontwikkelen van een beter begrip van de complexiteit van projectmanagement door middel van cursussen zoals risicobeoordeling en organisatieontwerp. Studenten leren gewoonlijk hoe ze een project van het begin tot het einde moeten leiden, het ontwerp overzien en het uiteindelijke product tot een goed einde brengen tijdens het managen van een team. Door middel van casestudy's en onderzoek van bewezen methodologieën kunnen studenten leren hoe ze kwaliteitsresultaten kunnen leveren en hun bedrijf kunnen laten groeien.

Een EMBA in Project Management kan studenten helpen bij het cultiveren van verschillende kerncompetenties, zoals probleemoplossing, leiderschap en communicatie. Sterke probleemoplossende en leiderschapsvaardigheden kunnen studenten in staat stellen om te slagen in de door hen gekozen loopbaan en kunnen zelfs leiden tot baanontwikkelingen en salarisverhogingen. Communicatievaardigheden zijn meestal nuttig in zowel het professionele als privé-leven.

Hoewel een EMBA-programma meestal binnen twee jaar kan worden voltooid, is er geen vaste prijs. Dit komt omdat geen twee scholen precies hetzelfde zijn, dus de kosten variëren drastisch, afhankelijk van welke universiteit is gekozen.

Met een EMBA in Project Management kwalificeren studenten zich meestal voor een aantal carrières op verschillende gebieden. Sommigen kiezen ervoor om in de bouw te werken als gebouwbeheerders. Anderen werken het liefst in ziekenhuizen als administratief manager. Velen kiezen banen die op IT-afdelingen werken als IT-managers, en sommigen besluiten om een ​​loopbaan in het bedrijfsleven na te streven en als bedrijfsmanagers te werken. Banen als projectontwerpers zijn mogelijk ook beschikbaar.

Hoewel een EMBA-programma kan worden voltooid via lessen online of op de campus, bieden veel universiteiten meer klassen op afstand aan dan ooit tevoren. Studenten die banen en gezinnen combineren met hun opleiding, kunnen gemakkelijker online lessen volgen. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees meer Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied:

1 Resultaten in Projectmanagement

SMBS - University of Salzburg Business School

Het "Executive MBA Project en Process Management" is momenteel het hoogstwaarschijnlijk opleidingsprogramma op het gebied van project- en procesmanagement in Europa. ... [+]

Taal: 80% Duits, 20% Engels

Internationale Executive MBA - Project en Process Management

Uniek opleidingsprogramma voor Project en Process Managers

Het "Executive MBA Project en Process Management" is momenteel het hoogstwaarschijnlijk trainingsprogramma op het gebied van project- en procesmanagement. Dit studieprogramma, dat uniek is in Europa, combineert een zeer professionele management basisopleiding met algemene management knowhow en richt zich op het gebied van project- en procesmanagement.

Ons doel is om de beheersinhoud over te brengen met een sterke wetenschappelijke basis, met speciale aandacht voor de praktijkgerichtheid. De MBA behandelt de centrale uitdaging van leiderschap, financiën, controle en wetgeving met een strategische-ondernemingszin. Deze vaardigheden stellen u in staat om competitief en succesvol te voldoen aan de huidige internationale economische uitdagingen in een omgeving die steeds complexer wordt. De praktijkgerichte modules komen overeen met de strengste eisen van economie en academie. Dit resulteert in geschikte training voor project- en procesmanagement, dat een centrale taak is geworden.... [-]

Oostenrijk Salzburg
October 2019
Deeltijd
2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands