Deeltijd Executive MBA Opleiding in Projectmanagement in de Verenigde Salzburg Oostenrijk

Top Deeltijd Executive MBA Programma's in Projectmanagement in de Verenigde Salzburg Oostenrijk 2018

Projectmanagement

Het EMBA opleidingen zijn flexibele en betaalbare opties onderwijs voor voltijd werkende professionals. In de huidige 's arbeidsmarkt, het ' s niet makkelijk om een ​​concurrentievoordeel te vinden. Zowel werkenden en werklozen kijken naar een EMBA.

MBA in Project Management is een echt populair opleiding en elk jaar verschillende professionals voor dit systeem kiezen. Deze opleiding is bedoeld voor mensen die behoren tot de technische wereld, en ze zijn momenteel gedelegeerd diverse zakelijke / technische projecten. Het Project management programma belangrijke dekt alle zakelijke aspecten van Human Resources tot Marketing en Finance.

Oostenrijk zal bloot studenten aan een verscheidenheid van dit land 's "uitstekend " cultuur. Oostenrijk is een uitstekende studie in het buitenland keuze voor studenten met een interesse in de Duitse taal.

Deeltijd EMBA Opleiding in Projectmanagement in de Verenigde Salzburg in Oostenrijk

Lees meer

Internationaal Executive Mba - Project- En Procesmanagement

SMBS - University of Salzburg Business School
Campus Deeltijd 2 jaar October 2018 Oostenrijk Salzburg

Het "Executive MBA Project en Process Management" is momenteel het hoogstwaarschijnlijk opleidingsprogramma op het gebied van project- en procesmanagement in Europa. [+]

Taal: 80% Duits, 20% Engels

Internationale Executive MBA - Project en Process Management

Uniek opleidingsprogramma voor Project en Process Managers

Het "Executive MBA Project en Process Management" is momenteel het hoogstwaarschijnlijk trainingsprogramma op het gebied van project- en procesmanagement. Dit studieprogramma, dat uniek is in Europa, combineert een zeer professionele management basisopleiding met algemene management knowhow en richt zich op het gebied van project- en procesmanagement.

Ons doel is om de beheersinhoud over te brengen met een sterke wetenschappelijke basis, met speciale aandacht voor de praktijkgerichtheid. De MBA behandelt de centrale uitdaging van leiderschap, financiën, controle en wetgeving met een strategische-ondernemingszin. Deze vaardigheden stellen u in staat om competitief en succesvol te voldoen aan de huidige internationale economische uitdagingen in een omgeving die steeds complexer wordt. De praktijkgerichte modules komen overeen met de strengste eisen van economie en academie. Dit resulteert in geschikte training voor project- en procesmanagement, dat een centrale taak is geworden.... [-]