Deeltijd EMBA in Projectmanagement in de Verenigde Salzburg Oostenrijk

Top Deeltijd EMBA's in Projectmanagement in de Verenigde Salzburg Oostenrijk 2018/2019

Projectmanagement

Een EMBA of Executive MBA is een graduate-level business graad voor professionals en executive. Het stelt hen in staat om business executive onderwijs en werk studeren tegelijk.

MBA in Project Management is een echt populair opleiding en elk jaar verschillende professionals voor dit systeem kiezen. Deze opleiding is bedoeld voor mensen die behoren tot de technische wereld, en ze zijn momenteel gedelegeerd diverse zakelijke / technische projecten. Het Project management programma belangrijke dekt alle zakelijke aspecten van Human Resources tot Marketing en Finance.

Het basiskenmerk van Oostenrijkse stelsel van hoger onderwijs is een cursus van vier jaar. Na voltooiing van undergraduate degree, de universiteit hebben vaak beurzen voor studenten die misschien willen verdere studies naar master en zelfs doctoraat niveau.

Hogescholen en universiteiten zijn ontstaan ​​in deze stad, in het recente verleden. Bijvoorbeeld, Salzburg University, die een naam deelt met deze stad, is gespecialiseerd meestal op studie in het buitenland programma's. Studenten zelfs uit de VS komen hier om te studeren.

Deeltijd EMBA in Projectmanagement in de Verenigde Salzburg in Oostenrijk

Lees meer

Internationaal executive mba - project- en procesmanagement

SMBS - University of Salzburg Business School
Campus Deeltijd 2 jaar October 2018 Oostenrijk Salzburg

Het "Executive MBA Project en Process Management" is momenteel het hoogstwaarschijnlijk opleidingsprogramma op het gebied van project- en procesmanagement in Europa. [+]

Taal: 80% Duits, 20% Engels

Internationale Executive MBA - Project en Process Management

Uniek opleidingsprogramma voor Project en Process Managers

Het "Executive MBA Project en Process Management" is momenteel het hoogstwaarschijnlijk trainingsprogramma op het gebied van project- en procesmanagement. Dit studieprogramma, dat uniek is in Europa, combineert een zeer professionele management basisopleiding met algemene management knowhow en richt zich op het gebied van project- en procesmanagement.

Ons doel is om de beheersinhoud over te brengen met een sterke wetenschappelijke basis, met speciale aandacht voor de praktijkgerichtheid. De MBA behandelt de centrale uitdaging van leiderschap, financiën, controle en wetgeving met een strategische-ondernemingszin. Deze vaardigheden stellen u in staat om competitief en succesvol te voldoen aan de huidige internationale economische uitdagingen in een omgeving die steeds complexer wordt. De praktijkgerichte modules komen overeen met de strengste eisen van economie en academie. Dit resulteert in geschikte training voor project- en procesmanagement, dat een centrale taak is geworden.... [-]