Filter
EMBA
Oostenrijk Salzburg Studievorm: Alles Tempo: Deeltijd

Top Deeltijd EMBA's in Projectmanagement in de Verenigde Salzburg Oostenrijk 2019

Een EMBA of Executive MBA is een graduate-level business graad voor professionals en executive. Het stelt hen in staat om business executive onderwijs en werk studeren tegelijk.

Een MBA in Project Management is een programma dat is ontworpen voor studenten die zich willen specialiseren in Project Management. Met de constante evolutie van de zakenwereld, zijn bedrijven op zoek naar managers die hun weg kunnen rijden naar succesvolle projecten te midden van verscheidenheid en vooruitgang. Een MBA in Project Management leidt studenten met de tools op succesvolle operaties en beheersaspecten. Studenten krijgen de kennis en vaardigheden over hoe je projecten en tijdsdruk te beheren, te bereiken vlotte doorstroming van de activiteiten door het creëren van projectplannen, beheer van het personeel en het meten van de kwaliteit en de normen van projectresultaten.

Als u denkt aan het bevorderen van uw opleiding in een instelling, waar academische excellentie wordt nageleefd dan Oostenrijk biedt de beste bestemming. Deze instellingen zijn onderzoek gebaseerd waardoor studenten om ideeën over hoe lossen het echte leven problemen te krijgen.

Hogescholen en universiteiten zijn ontstaan ​​in deze stad, in het recente verleden. Bijvoorbeeld, Salzburg University, die een naam deelt met deze stad, is gespecialiseerd meestal op studie in het buitenland programma's. Studenten zelfs uit de VS komen hier om te studeren.

Deeltijd EMBA in Projectmanagement in de Verenigde Salzburg in Oostenrijk

Lees meer Lees Minder

1 Resultaten in Projectmanagement, Salzburg

Graden
Plaats
Oostenrijk
Salzburg
Studievorm
Tempo
SMBS - University of Salzburg Business School

Het "Executive MBA Project en Process Management" is momenteel het hoogstwaarschijnlijk opleidingsprogramma op het gebied van project- en procesmanagement in Europa. ... [+]

Taal: 80% Duits, 20% Engels

Internationale Executive MBA - Project en Process Management

Uniek opleidingsprogramma voor Project en Process Managers

Het "Executive MBA Project en Process Management" is momenteel het hoogstwaarschijnlijk trainingsprogramma op het gebied van project- en procesmanagement. Dit studieprogramma, dat uniek is in Europa, combineert een zeer professionele management basisopleiding met algemene management knowhow en richt zich op het gebied van project- en procesmanagement.

Ons doel is om de beheersinhoud over te brengen met een sterke wetenschappelijke basis, met speciale aandacht voor de praktijkgerichtheid. De MBA behandelt de centrale uitdaging van leiderschap, financiën, controle en wetgeving met een strategische-ondernemingszin. Deze vaardigheden stellen u in staat om competitief en succesvol te voldoen aan de huidige internationale economische uitdagingen in een omgeving die steeds complexer wordt. De praktijkgerichte modules komen overeen met de strengste eisen van economie en academie. Dit resulteert in geschikte training voor project- en procesmanagement, dat een centrale taak is geworden.... [-]

Oostenrijk Salzburg
Oktober 2019
Deeltijd
2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands