Filter
EMBA
Studievorm: Alles Tempo: Alles

Top Bedrijfskunde Studies in Publieke Relaties 2019

Wanneer studenten een pauze hebben genomen in hun opleiding om een ​​paar jaar door te brengen in het door hen gekozen carrièreveld, kan het zijn dat een inschrijving voor een EMBA-programma een goede optie is. Dit soort programma bouwt voort op kennis die studenten door ervaring hebben opgedaan om hen tot experts in hun vakgebied te maken.

Wat is een EMBA in Public Management? Het is een programma dat typisch is ontworpen om studenten te helpen de kloof tussen management en administratie te overbruggen, ze de tools te geven die ze nodig hebben om succesvolle bedrijfsleiders te zijn. Cursussen hebben meestal betrekking op onderwerpen als bedrijfsstrategie en managementtheorie, en studenten kunnen leren hoe ze verschillende bedrijfspraktijken kunnen implementeren om hun bedrijf te laten groeien. Het doel van het programma is meestal om studenten een beter begrip te geven van hoe ze een bedrijf effectief kunnen leiden op een wereldwijde schaal.

Studenten ontwikkelen meestal veel vaardigheden terwijl ze zijn ingeschreven in een EMBA in Public Management-programma. Sterke communicatie- en leiderschapsvaardigheden kunnen studenten helpen belangrijke spelers in het bedrijfsleven te worden en kunnen zelfs leiden tot toekomstige vacatures. Probleemoplossende vaardigheden kunnen de studenten op alle gebieden van het leven ten goede komen.

De kosten voor een EMBA-programma verschillen per universiteit. Hoewel verschillende programma's dezelfde twee jaar in beslag kunnen nemen, heeft elke school zijn eigen collegegeld en factoren zoals locatie kunnen de uiteindelijke prijs voor de graad drastisch beïnvloeden.

Studenten met een sterke achtergrond in openbaar management kunnen in aanmerking komen voor een eindeloos aantal banen in het bedrijfsleven. Veel mensen kiezen ervoor om bedrijfsmanagers of consultants te worden, anderen geven er de voorkeur aan hun eigen bedrijf te starten en als CEO te werken. Banen als marketingmanagers en bedrijfsanalisten zijn mogelijk beschikbaar, of studenten kunnen kiezen om te werken als projectmanagers. Studenten kunnen zelfs in aanmerking komen voor een loopbaan als filiaalmanagers.

Veel scholen wereldwijd erkennen de behoefte die studenten hebben aan flexibele schema's. Om aan deze vraag te voldoen, bieden universiteiten meer klassen online aan dan ooit tevoren. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees meer Lees Minder

1 Resultaten in Publieke Relaties

SMBS - University of Salzburg Business School

Het MBA Openbare Studieprogramma biedt geavanceerde training voor leidinggevenden in openbare ruimtes die uitzonderlijk en uniek zijn in de Duitstalige landen. De FIBAA-g ... [+]

Internationaal Executive MBA - Openbaar management

In-service management programma voor openbaar management

Het MBA Openbare Studieprogramma biedt geavanceerde training voor leidinggevenden in openbare ruimtes die uitzonderlijk en uniek zijn in de Duitstalige landen. De FIBAA-geaccrediteerde universiteitskursus wordt gehouden aan de Universiteit van Salzburg in samenwerking met uitstekende academici uit Duitsland, Oostenrijk, Washington DC en Brussel. De opleiding "Master of Business Administration" wordt toegekend na afloop van de opleiding.

Openbaar management is onderworpen aan constante moderniseringsprocessen die radicale veranderingen inhouden. Deze veranderingen resulteren in de vraag naar hogere competenties in leidinggevenden en leidinggevenden op het gebied van openbaar management.... [-]

Oostenrijk Salzburg
Oktober 2019
Deeltijd
2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands