$close

Filters

Resultaten weergeven

EMBA Programma's in Risicobeheer 2021/2022

Een Executive Master of Business Administration-programma, ook wel EMBA genoemd, is meestal bedoeld voor werkende professionals. Deze masteropleiding kan een flexibelere planning bieden dan een reguliere MBA. De meeste programma's kunnen in twee jaar of korter worden voltooid. Wat is een EMBA in Risk Management? Deze postgraduaatsopleiding richt zich op zakelijke fundamentals en het managen… Meer informatie

Een Executive Master of Business Administration-programma, ook wel EMBA genoemd, is meestal bedoeld voor werkende professionals. Deze masteropleiding kan een flexibelere planning bieden dan een reguliere MBA. De meeste programma's kunnen in twee jaar of korter worden voltooid.

Wat is een EMBA in Risk Management? Deze postgraduaatsopleiding richt zich op zakelijke fundamentals en het managen van risico's. Als student krijg je mogelijk een raamwerk voor het begrijpen van risico's in bedrijven en hoe je die kennis kunt toepassen op zakelijke situaties. Je zou moeten leren om risico's te identificeren en te beperken - typisch operationele en financiële risico's - die een bedrijf kunnen beïnvloeden. Je curriculum kan cursussen bevatten over de analyse van financiële overzichten, fundamentals van risicobeheer, waardering, lessen in leiderschap, bedrijfsrisicobeheer en derivatenbeveiligingsmarkten.

Risicobeheer studenten zullen waarschijnlijk sterke leiderschapsvaardigheden ontwikkelen. Hierdoor kunnen ze de leiding nemen in verschillende situaties, waardoor ze een waardevolle aanvulling zijn voor elk team. Studenten kunnen ook een uniek vermogen ontwikkelen om competente beslissingen te nemen die rekening houden met een verscheidenheid aan mogelijke risico's. Communicatie, een andere vaardigheid die vaak wordt geassocieerd met deze graad, is van onschatbare waarde voor werkgevers en kan helpen in het dagelijks leven.

Omdat EMBA in Risk Management-programma's worden aangeboden bij verschillende instellingen over de hele wereld, kunnen het collegegeld en de kosten aanzienlijk variëren. Soms hebben EMBA-programma's een hoger collegegeld dan traditionele MBA-programma's, dus neem contact op met het kantoor van toelating van uw school naar keuze en vraag naar specifieke inschrijvingskosten. Beurzen kunnen beschikbaar zijn om de financiële lasten te verlichten.

Een Executive Master of Business Administration in Risk Management kan studenten voorbereiden op een loopbaan als verzekeringsmakelaar, risicobeheerconsulent, bedrijfsrisicobeheerder of employee benefits officer. Studenten zijn ook vaak bekwaam om te werken als actuarissen, loss control agents en compliance supervisors. Afgestudeerden kunnen worden gekwalificeerd voor posities in management op het hoogste niveau. Veel studenten voelen zich bevoegd om een ​​eigen bedrijf te starten of adviesdiensten te verlenen.

Veel programma's bieden EMBA online aan in Risk Management-graden. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
$format_list_bulleted Filters
Sorteer op:
  • Populair Nieuwste Titel
  • Populair
  • Nieuwste
  • Titel
ESLSCA Business School
Parijs, Frankrijk

De Executive MBA in Financial Engineering - Management and Risk Strategy zou ons in staat moeten stellen om de uitdagingen van deze sector te begrijpen door de fundamenten van ... +

De Executive MBA in Financial Engineering - Management and Risk Strategy zou ons in staat moeten stellen om de uitdagingen van deze sector te begrijpen door de fundamenten van deze "Front-Middle-Back" -as te verwerven, maar ook om ons te concentreren op managementtechnieken - in het bijzonder onder dwang - en de consequenties daarvan, onder meer over handelstechnieken per activaklasse, over hedgingoptimalisatie. -
EMBA
Deeltijd
Frans
Campus