Filter
EMBA
Studievorm: Alles Tempo: Alles

Top 2 EMBA Programma's in Risicomanagement 2019

Een Executive Master of Business Administration-programma, ook wel EMBA genoemd, is meestal bedoeld voor werkende professionals. Deze masteropleiding kan een flexibelere planning bieden dan een reguliere MBA. De meeste programma's kunnen in twee jaar of korter worden voltooid.

Wat is een EMBA in Risk Management? Deze postgraduaatsopleiding richt zich op zakelijke fundamentals en het managen van risico's. Als student krijg je mogelijk een raamwerk voor het begrijpen van risico's in bedrijven en hoe je die kennis kunt toepassen op zakelijke situaties. Je zou moeten leren om risico's te identificeren en te beperken - typisch operationele en financiële risico's - die een bedrijf kunnen beïnvloeden. Je curriculum kan cursussen bevatten over de analyse van financiële overzichten, fundamentals van risicobeheer, waardering, lessen in leiderschap, bedrijfsrisicobeheer en derivatenbeveiligingsmarkten.

Risicobeheer studenten zullen waarschijnlijk sterke leiderschapsvaardigheden ontwikkelen. Hierdoor kunnen ze de leiding nemen in verschillende situaties, waardoor ze een waardevolle aanvulling zijn voor elk team. Studenten kunnen ook een uniek vermogen ontwikkelen om competente beslissingen te nemen die rekening houden met een verscheidenheid aan mogelijke risico's. Communicatie, een andere vaardigheid die vaak wordt geassocieerd met deze graad, is van onschatbare waarde voor werkgevers en kan helpen in het dagelijks leven.

Omdat EMBA in Risk Management-programma's worden aangeboden bij verschillende instellingen over de hele wereld, kunnen het collegegeld en de kosten aanzienlijk variëren. Soms hebben EMBA-programma's een hoger collegegeld dan traditionele MBA-programma's, dus neem contact op met het kantoor van toelating van uw school naar keuze en vraag naar specifieke inschrijvingskosten. Beurzen kunnen beschikbaar zijn om de financiële lasten te verlichten.

Een Executive Master of Business Administration in Risk Management kan studenten voorbereiden op een loopbaan als verzekeringsmakelaar, risicobeheerconsulent, bedrijfsrisicobeheerder of employee benefits officer. Studenten zijn ook vaak bekwaam om te werken als actuarissen, loss control agents en compliance supervisors. Afgestudeerden kunnen worden gekwalificeerd voor posities in management op het hoogste niveau. Veel studenten voelen zich bevoegd om een ​​eigen bedrijf te starten of adviesdiensten te verlenen.

Veel programma's bieden EMBA online aan in Risk Management-graden. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees meer Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied:

2 Resultaten in Risicomanagement

MINES ParisTech

Het nemen van beslissingen in een geglobaliseerde wereld betekent dat je het pad kan vinden in een complexe omgeving die wordt gekenmerkt door de diversiteit van culturen ... [+]

Executive MBA risico, globalisering en diversiteit

met Skema Business School

Het nemen van beslissingen in een geglobaliseerde wereld betekent dat je het pad kan vinden in een complexe omgeving die wordt gekenmerkt door de diversiteit van culturen en rationaliteiten. Het betekent dat binnen korte tijd keuzes maken, terwijl rekening wordt gehouden met een bredere en heterogene reeks informatie. Het betekent beslissingen nemen in een onzekere omgeving waarin kansen vaak hand in hand gaan met risico's.

Of het nu gaat om een ​​KMO, een multinationaal bedrijf, een bestuursorgaan of een internationale organisatie, moeten de leidinggevenden hun besluitvorming kunnen oriënteren, zodat ze dit soort complexiteit omvatten. Om dit te doen, geloven wij dat zij hun manier van zien de wereld moeten beoordelen om te begrijpen hoe het in wisselwerking is met andere symbolische systemen, andere rationaliteiten, andere sociale, economische en geopolitieke contexten.... [-]

Frankrijk Sophia Antipolis Parijs China Peking Fontainebleau Évry Rijsel  + 4 Meer
September 2019
Voltijd
2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
ESLSCA Business School

De Executive MBA Compliance ... [+]

De Executive MBA Compliance

Het programma is een eenjarig part-time programma. Het behandelt zowel de theorieën die van toepassing zijn op deze veranderende wereld als de voortdurende herdefiniëring, maar ook de beste praktijken van de belangrijkste spelers in de sector door middel van seminars of masterclasses.

Doelstellingen en voordelen van het programma

Dit programma bereidt je binnen een jaar voor op:

Evalueer de risico'sDefinieer en test een programma voor ethiek en complianceStel een besturingsapparaat inCommuniceer en train over compliancerisico'sImplementeer een intern sanctiebeleidBenchmark de beste werkwijzenvaardigheden

Deze MBA-cursus leidt je naar het verwerven van de vaardigheden die worden gezocht door bedrijven die worden geconfronteerd met compliance-kwesties, namelijk:... [-]

Frankrijk Parijs
October 2019
Deeltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands