MBASTUDIES

Executive MBA Programma's in Roemenië 2021

Roemenië heeft sinds kort een populaire bestemming voor internationale studenten op zoek naar het hoger onderwijs. Roemenië biedt wereldklasse onderwijsinstellingen en opleidingen, onder hen zijn EMBA Roemenië. Roemenië biedt een spannende sfeer met een rijke cultuur en geschiedenis aan de educatieve ervaring aan te vullen.


EMBA Roemenië bereidt studenten te zijn leiders in het bedrijfsleven. EMBA Roemenië trekt studenten van over de hele wereld, het verbeteren van het programma als studenten brengen hun unieke kennis en ervaring om de tafel. Studenten van de EMBA Roemenië zal zich richten op het management, terwijl het behalen van de fundamentele kennis van zaken, zoals marketing, financiën, operations, ethiek en boekhouding. Door middel van uitdagende cursussen, projecten en seminars, zullen de studenten leren hoe verschillende business en management theorieën toe te passen in de praktijk.


Als u op zoek bent naar een manier om je carrière, overweeg dan EMBA Roemenië. Neem een ​​kijkje op de onderstaande opties!                   

gevonden resultaten Filter

Executive MBA

Tiffin University Bucharest
EMBA
<
Deeltijd
<
19 maanden
Engels
Campus

In een paar woorden Tiffin Executive MBA. Het is het programma dat u alle tools biedt die u nodig heeft om op te vallen in de zakenwereld, zowel lokaal als internationaal.

Lees meer

Executive MBA

Institute for Business and Public Administration, Bucharest (ASEBUSS)
EMBA
<
Voltijds
<
2 jaren
Engels
Campus

De academische alliantie die is opgericht door ASEBUSS en Kennesaw State University maakt gebruik van de sterke punten van elk programma ten behoeve van zowel studenten als fa ...

Lees meer